Toni Parker se ne šali, brata postavio za trenera, u klub stiže i bivši igrač Partizana!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 17.06.2020.
12:58
Izvor: Sportske.net

Asvel će imati odličan tim naredne sezone.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Najpre su se rastali sa Zvezdanom Mitrovićem, koji je pregovarao sa minhenskim Bajernom, što se nije dopalo vlasniku kluba Toniju Parkeru, pa je Crnogorcu uručio otkaz.

Iako se spekulisalo da će na njegovo mesto sesti Frederik Fatu, doneta je odluka da bivši trener ekipe Metrolipitan 92 i nekadašnji reprezentativac Francuske ipak bude postavljen za pomoćnog trenera, dok će mesto prvog trenera pripasti Ti Džej Parkeru, bratu vlasnika ekipe.

Imaće i Ti Džej Parker sjajnu ekipu na raspolaganju, peh je što je otišao Tonje Džekiri, ali su zato stigla neka vrsna pojačanja.

Angažovani su Pol Lakom, Noris Kol, Mustafa Fal, Kevarijus Hejs i Olerik Frimen, dok su i produženi ugovori Jabuseleu i Lajtiju, kao i talentovanim mladim košarkašima Strazelu i Baku.

Nije tu kraj, kako bi u klub iz Vilerbana mogao da stigne i bivši plej Partizana Leo Vesterman.

Fener će se rastati sa velikim brojem igrača, značajno će smanjiti budžet za narednu sezonu, utisak je i da će Željko Obradović napustiti klub.

Tako bi i Francuz mogao da postane prekobrojan, a jasno je da bi ponuda iz domovine mogla da mu bude izuzetno primamljiva.

Isto tako je i jasno da će još klubova izraziti želju da ga vidi u svojim redovima, videćemo da li Asvel može do još jedne pobede na tržištu.

Bonus baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke