Top 5 - "TaŽmanijski đavo" stavio Nenea na poster

Autor: Nikola Miloradović
subota 22.04.2017.
11:00
Izvor: Sportske.net

Sinoć su odigrane tri NBA utakmice, u prilogu pogledajte pet najboljih poteza sa tih duela.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Boston je uzvratio udarac Bulsima i savladao ih na njihovom terenu, a na petom mestu liste najboljih poteza našla se igra na oba kraja Čikaga, koju je rampom počeo Dvejn Vejd, a trojkom okončao Nikola Mirotić.

Četvrto mesto ove liste takođe dolazi sa utakmice iz "grada vetrova", Krauder je odlično proigrao Terija Rozira, koji sjajno zakucava u kontri.

Oklahoma je, poput Bostona, smanjila u seriji sa Roketsima na 2:1, a jedan od poteza utakmice viđen je na samom početku, Oldaipo je ukrao loptu gostima, poslao pas iza leđa Vestbruku, koji mu vraća loptu u kontri, a bivši bek Medžika sve završava laganim zakucavanjem.

Na drugom mestu liste nalazi se Gordan Hejvord, koji je blistao u porazu Jute na svom terenu od Klipersa, a sjajn potez izveo je pred kraj treće deonice, kada ga je "zaključao" Deandre Džordan. Centar Klipersa je krilu Džezera stavio do znanja da nema gde, ali ga je Hejvord lagano pretrčao i potom efektano zakucao.

Potez večeri izveo je krilni centar Oklahome Taž Gibson, prodao je foru Neneu, prošao ga i onda ga stavio na poster sjajnim zakucavanjem.

Pomenute poteze pogledajte u prilogu, a OVDE pronađite izveštaj sa sinoćnjih duela.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke