Topić otkrio šta je Zvezda unapredila u svojoj igri

Autor: Beta Beta
utorak 22.05.2018.
00:27
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić rekao je da ga raduje broj asistencija i timska igra u današnjem meču protiv Vršca i istakao da crveno-beli uz takav pristup i zalaganje mogu do trijumfa i u drugoj utakmici.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde sigurno su započeli odbranu titule, pošto su u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa Super lige Srbije pobedili Vršac sa 89:50.

"Važno je da smo počeli četvrtfinale pobedom. Bitan je način na koji smo došli do nje. Šta nije valjalo u prethodnom periodu, pokušali smo u toku pauze da popravimo i mislim da smo deo toga uspeli da ispravimo. Mislim da smo u pas igri i trčanju napravili iskorak", rekao je Topić.

"Možda Vršac, uz dužno poštovanje, nije merilo. Raduje broj asistencija, timska igra i da smo u odbrani igrali jedan za drugog. Na kraju je to donelo razliku", dodao je trener Zvezde.

Drugi meč u četvrtfinalnoj seriji, koja se igra na dve pobede, na programu je u sredu od 21.00 u dvorani "Milenijum" u Vršcu.

"Bez lažne skromnosti, idemo u Vršac da pobedimo. Uz ovakav pristup, zalaganje i pritisak na lopti mislim da to možemo da ostvarimo. Treba da zadržimo ovakav pristup i da tretiramo Vršac kao ozbiljnu ekipu. Odmorićemo se malo, a onda uraditi još jedan ozbiljan trening pred putovanje u Vršac", rekao je Topić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke