Trejd dogovoren, Kokoškov dobija dva pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
subota 15.12.2018.
23:59
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Arizone zamenila je jednog od najiskusnijih za dva perspektivnija košarkaša.

Beta/AP Photo/Matt York
Beta/AP Photo/Matt York

Povezane vesti

Već neko vreme se priča da će Finiks Sansi trejdovati Trevora Arizu, shvatili su da im iskusni krilni košarkaš u ovom trenutku nije potreban i rešili su da ga zamene.

Bilo je priče da će Ariza ponovo u Lejkerse, da će u trejd biti uključeni i Klipersi i da bi u razmeni tri tima Miloš Teodosić završio kod Kokoškova.

Onda se pojavila priča o razmeni sa Vošingtonom i Memfisom, srpski trener je iz redova Grizlisa želeo Dilona Bruksa iz Memfisa i Ostina Riversa iz Vošingtona, Ariza bi završio u prestonici, a Keli Ubre u Memfisu.

Na kraju je nastao problem jer su Grizlisi bili spremni da se odreknu Maršona Bruksa, a ne Dilona i trejd je propao.

Tako su na kraju Vizardsi i Sansi rešili da obave trejd između sebe, u prestonicu ide Trevor Ariza, dok će Igor Kokošov dobiti Ostina Riversa i Kelija Ubrea Juniora.

Posrnuli Vošington je tako dobio iskusno krilu, nadaju se da će Ariza povezati redove Vizardsa, koji igraji ispod svih očekivanja ove sezone i da će uneti mir u svlačionici.

Što se tiče Sansa, dobili su 26-godišnjeg Riversa kao novu opciju na poziciji plejmejkera, dok je 23-godišnji Ubre odlična zamena za Arizu, perspektivan igrač, koji može puno da napreduje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke