Trejd Lejkersa, Juta vraća veliku zvezdu, Jokić progovorio o Kazinsu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.02.2017.
08:20
Izvor: Sportske.net

Medžik Džonson, ali i nagoveštaj povratka Brajanta kao i trejd najboljeg strelca vratili Lejkerse na naslovne strane. Hoće li Juta obrnuti krug? Kazins i dalje glavna NBA priča.

Epa/Dan Anderson
Epa/Dan Anderson

Povezane vesti

Velike promene u Lejkersima, posle povratka Medžika Džonsona na mesto predsednika košarkaških operacija, generalni menadžer bi, umesto otpuštenog Miča Kupčaka trebalo da bude Rob Pelinka.

Agent Kobija Brajanta i još nekolicine top igrača poput recimo Hardena, ima veliku podršku samog Brajanta, koji bi takođe mogao da se vrati u Lejkerse. Pelinka je navodno obavestio svoje klijente da je prihvatio posao u Lejkersima.

Oni su noćas napravili još jedan korak ka košarkaškoj budućnosti, trejdovali su Lua Vilijamsa u Hjuston, za Bruera i pik iz prve runde drafta. Odrekli su se sjajnog strelca kako bi doveli još jednog mladog igrača i na taj način napravili tim za budućnost.

Od ostalih trejd vesti, izdvajamo mogući povratak Derona Vilijamsa u Jutu. Naime, priča se o njegovom dolasku iako je uz dosta gorak ukus posle sukoba sa Džerijem Slounom napustio Solt Lejk Siti. Od tada su mu navijači zviždali, kad god bi igrao protiv "Džezera", ali bi sada mogao da se vrati kao dobra opcija za pleja. Jer, Džordž Hil igra sjajno, ali povrede su problem, njegove alternative nisu dovoljno dobre, pre svega u ofanzivi, pa je razumljivo što Juta razmišlja o svojoj nekadašnjoj najvećoj zvezdi.

I dalje je glavna vest trejd Kazinsa u Pelikanse.

Po Nikoli Jokiću, to se ne odražava na šanse Nagetsa u plej ofu.

"Nikako, to ne znači ništa, niti predstavlja bilo kakav pritisak. Mi znamo put, korak, po korak, da nastavimo da se borimo
", rekao je Jokić koji je jedan od razloga zbog kojih Denver nije ni hteo da pregovara sa Kingsima oko eventualnog dolaska sjajnog centra u Kolorado.

Nagetsi su osmi na Zapadu, imaju dve pobede više od Pelikansa, sa kojima će igrati tri puta do kraja sezone, dva puta kod kuće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke