Trener Ludvigsburga traži ponavljanje utakmice?!

Autor: Beta Beta
utorak 06.12.2016.
21:46
Izvor: Beta

Džon Patrik otkrio posle meča sa Partizanom da se žalio FIBA zbog toga što je domaća publika ubacivala predmete u teren i uopšte neprimerenog ponašanja navijača.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan je pobedio 86:82 posle produžetka. Patrik je naglasio da poštuje Partizan i Srbiju.

"Igrali smo protiv tima koji je na istom nivou kao i mi. Utakmica je bila vrlo napeta. Bio sam mnogo puta u Beogradu, znam kakva je atmosfera ovde.

Bilo je lepo u prvih 28 minuta, ali pošto je igrač sa brojem devet (Vanja Marinković) dobio nesportsku. Protestujemo jer su ljudi bacali predmete na nas i na sudije. To nije okej",
rekao je Patrik.

"Ne želim da neko pomisli da ne poštujem Partizan i Srbiju. Dolazio sam ovde 20 godina i da učim košarku.  Ne želim da umanjim pobedu. Igrali smo protiv velikig tima, poštujemo Partizan, ali ovo nije okej", rekao je Patrik.

Trener je odgovarao na razna novinarska pitanja i rekao je da je radio i u Japanu, SAD i Nemačkoj i priznao je da ovo nije najgora situacija u kojoj je bio.

"Mislim da je trebalo da se isprazni tribina ili da se utakmica prekine... Nadam se da će se utakmica igrati ponovo. Mislim da je to ispravno, vodili smo, bilo je 12 minuta do kraja", rekao je Patrik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Millanista 00
Wednesday, 07.12.2016
01:19

Nisam navijac Partizana, ali je li ovaj trener lud, kad bi se ponavljale sve utakmice u koje se sumnja. A ima ih sa nase strane(Partizan i Zvezda u EL) bas dosta, necu da ih nabrajam.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 07.12.2016
00:41

Nema ovde ponavljanja, ali bice neke kazne. I od mene cestitke na pobedi u ovom presmesnom takmicenju, trecerazrednom u svakom smislu te reci. mnogo ce ovo znaciti da se izbegne 7 i 8 mesto, to jst totalno ispadanje. Na dobrom su putu za sada da odu u Fiba kup (cetvrtorazredno takmicenje), sto je dobro za njih, da nastave da se takmice.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 07.12.2016
01:34

A ja mislim da stavljanjem i poistovecivanjem sebe sa tom osobom (ispod casti mi iime da mu pomenem) pokazujes kolko realno vredis....moras da upamtis da partizan i pored svega sam pokušava sa svojim imenom da se izbori ne trazeci da mu se 4 puta u 15 godina preko narodne grbace rese problemi....al lagano mi se vraćamo gde smo bili...ponudjena pomoc zoca pa sase pa nadamo se dolazak sportiste svetske klase (a ne politicara i mafijasa kao coki) na celo KSS je pocetni korak svega onoga sto treba da bude prirodno

avatar
Wednesday, 07.12.2016
09:59

Nikoga ne zanimaju tvoje glupe cestitke, mozes slobodno sebi da ih nabijes u dupe.

avatar
Wednesday, 07.12.2016
00:04

Ustvari, ovo nije smesno vec tuzno jer samo govori o uzasnoj neozbiljnosti ovog jadnog takmicenja...

avatar
Wednesday, 07.12.2016
00:03
avatar
reddevils
Tuesday, 06.12.2016
23:11

Jao molim te finoćo da se ponavlja utakmica, svašta bi rekao ali neće objaviti...Grobari pozdrav od Delije i čestitke na pobedi.

avatar
nexi partizan
Wednesday, 07.12.2016
00:43

Hvala brate Srbine. :)