Trener Zenita upozorava na ''grobare'': ''Vrše pritisak i na sudije''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.10.2018.
22:55
Izvor: Sportske.net

Svesni su kakva ih atmosfera očekuje sutra u Beogradu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u utorak od 20 časova dočekuju ruski Zenit u drugom kolu Evrokupa, a to će biti prva utakmica koju crno-beli igraju na svom terenu u ovom takmičenju, posle poraza od Trenta u prvom kolu.

Očekuje se da ''grobari'' ponovo ispune tribine do poslednjeg mesta, kao u subotu protiv Olimpije u drugom kolu ABA lige, a trener Zenita Vasilij Karasev je posrbno upozorio na navijače i atmosferu koju prave u ''Pioniru''.

''Partizan ima mlad i odličan tim. Nedostaje im iskustvo, ali imaju sjajnu publiku i uz nju će 100 posto odigrati dobru utakmicu. U Beogradu je uvek teško, navijači daju dodatnu energiju, a njihov prtisak je ozbiljan i usmeren je i na sudije. Zadatak mojih igrača je da se adaptiraju na atmosferu od prvog minuta. Nikako ne smemo da ispadamo u odbrani'', izjavio je Karasev, a prenosi klupski sajt Zenita.

Zenit je pre tri dana ubedljivo poražen od Lokomotive Kubanj u VTB ligi sa 96:64, a ovaj tim ima problema i sa povredama igrača, pa sutra neće nastupiti Šon Armand i Sergej Karasjov.

''Situacija je prilično komplikovana. Imamo problema, važni igrači su nam povređeni. Meč u Beogradu će nam biti treći u poslednjih sedam dana. Moraćemo da odigramo agresivno u odbrani da bismo uspeli da ostvarimo pozitivan rezultat'', istakao je Karasev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Monday, 08.10.2018
23:23

Naravno da je usmeren na sudije, jer kradu kao nenormalni, i protiv zvezde i partizana se opasno krade u evropi