Trinkijeri: "Čeka nas najteže gostovanje"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.03.2017.
12:05
Izvor: Sportske.net

Trener Brose Bamberga Andrea Trinkijeri kazao je da gostovanje Crvenoj zvezdi mt:s predstavlja najveći izazov u Evroligi.

Epa/Sedat Suna
Epa/Sedat Suna

Povezane vesti

Košarkaši nemačkog Brose Bamberga u četvrtak gostuju aktuelnom šampionu Srbije u okviru 24. kola Evrolige, a trener Andrea Trinkijeri pohvalno se izrazio o kvalitetima ekipe koju predvodi Dejan Radonjić.

"Zvezda ima dobar tim, imaju sjajnu sezonu. Zajedno su već neko vreme i sada stižu rezultati. Igraju jako u odbrani, zbog čega ćemo morati da budemo jako efikasni u napadu" kazao je Trinkijeri.

Ekipa Bamberga stiže u Beograd u popodnevnim časovima, a od 19.30 igrači će imati priliku da treniraju u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Čeka nas utakmica na verovatno najtežem terenu u Evropi. Biće to dobre okolnosti za naše igrače, dobra šansa da nauče da se suoče sa stvarima koje vas čine boljim" dodao je Trinkijeri.

Jedan od najboljih pojedinaca u ekipi Andree Trinkijerija složio se sa trenerom da je gostovanje Crvenoj zvezdi mt:s verovatno najteže u Evroligi.

"Gostujemo na jednom od najtežih terena u Evropi. Način na koji igraju odbranu ali i kompletna igra njihovog tima stavljaju vas u jako težak položaj. Znamo da, ukoliko želimo da budemo u igri, moramo da budemo na visokom nivou svih 40 minuta" zaključio je Zizis.

Crvena zvezda mt:s savladala je Bamberg u prvom meču 79:78 a Nemci će priliku za revanš imati u četvrtak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke