Trinkijeri izgubio GPS, evo šta očekuje protiv Zvezde!

Autor: Beta Beta
nedelja 16.02.2020.
08:43
Izvor: Beta

Zna se šta je recept za Partizan, ali biće mnogo teže protiv šampiona.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je posle večerašnje pobede nad FMP-om da njegovoj ekipi predstoji još jedna jako teška utakmica protiv Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća. 

"Imali smo najteži posao do sada. Igrali smo juče sa Borcem, sutra igramo derbi. Danas je bila muška utakmica, puna tenzije. Čestitam mojim igračima jer su igrali drugo poluvreme kako smo se dogovorili", rekao je Trinkijeri novinarima posle utakmice.

Partizan se plasirao u finale Kupa Radivoja Koraća pošto je u Nišu pobedio FMP sa 85:77. Trofej će braniti u nedelju od 21 sat protiv Crvene zvezde. 

Trinkijeri je rekao da je najvažnije da ekipa može da se prilagodi svakoj situaciji.

"Malo smo izgubili GPS u prvom poluvremenu, bili smo spori, teški, ali u drugom poluvremenu je sve bilo kako treba. FMP je bio super protivnik, a sada nam predstoji da pronadjemo energiju da igramo veliki derbi"
, naveo je on.

Baner

Govoreći o finalu, Trinkijeri je rekao da nema favorita, pošto očekuje tešku utakmicu za obe ekipe.

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da se njegova ekipa mučila u prvom poluvremenu, ali da je u nastavku našla odgovor na igru protivnika. On je čestitao na dobroj igri Stefanu Birčeviću i Koriju Voldenu, pošto su imali zdravstvenih problema.

"Posle dogovora tokom poluvremena uspeli smo da nadjemo odgovor na njihovu igru. Čestitao bih Koriju i Birči. Čestitao bih i FMP-u na korektnoj borbi. Nema vremena za odmor, čeka nas finale i spremićemo se", naveo je on.

Veličković je rekao da u derbiju nema favorita i da očekuje da će dvorana Čair biti puna.

Pomoćni trener FMP-a Aleksandar Zarić rekao je da je njegova ekipa početkom treće deonice izgubila utakmicu, posle serije Partizana. Takodje, dodao je da su mnoge stvari uticale na igru, tehničke greške, prekidi.

"Čestitam rivalu plasman u finale, ali i svom timu na utrošenoj velikoj energiji. Mi šest minuta nismo dali koš. Partizan je stekao samopouzdanje, a mi smo birali loša rešenja", naveo je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 16.02.2020
13:00

Nadamo se da nam veceras nece svirati 11 tehnickih gresaka, iskljuciti trenera i zamenika.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
12:34

Ocekuje ogromnu pomoc sudija kao i uvek.