Tristan Vukčević pred prvi meč finala: ''Biće pakao, biće ludilo, biće Zvezdini navijači...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.05.2022.
15:59
Izvor: Beta

Mladi košarkaš Partizana na zanimljiv način najavio start finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Tristan Vukčević rekao je danas da će biti teško u finalnoj seriji plej-ofa AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde, ali da će njegova ekipa pokušati da ponovi igru iz poslednje utakmice protiv crveno-belih i osvoji titulu.

"Došli smo na najbitniji deo sezone, igramo protiv Zvezde, biće baš teško, nije lako igrati finale. Daćemo sve od sebe, poslednju utakmicu protiv njih smo dobro igrali, treba da odigramo tako ponovo i da osvojimo titulu", rekao je Vukčević za klupsku televiziju.

Zvezda je kao prvoplasirana ekipa iz ligaškog dela stekla prednost domaćeg terena, pa će u prve dve utakmice biti domaćin. Prvi meč na programu je u petak od 20 časova, a drugi u nedelju u isto vreme.

Partizan će u trećoj utakmici u sredu od 20.30 dočekati Zvezdu u hali "Aleksandar Nikolić".

"Biće pakao, biće ludilo, tu će biti Zvezdini navijači, a to će nam dati energiju, mi hoćemo da pobedimo. Mi čekamo naše navijače, koji su najbolji u Beogradu i na svetu, da daju sve od sebe da pomognu i budu naš šesti igrač na terenu", naveo je Vukčević.

Njegov saigrač Kevin Panter rekao je da ekipa mora da pronadje način da igra protiv Zvezde i obavi posao.

"Tri puta smo igrali, moramo da nadjemo način da igramo sa njima, da obavimo posao koji se od nas očekuje. Prve dve utakmice na gostovanju, biće teško, ali moramo da obavimo posao", naveo je on.

Košarkaš Partizana Zek Ledej rekao je da će se ekipa boriti.

"Izaći ćemo da se borimo, ovo je za titulu. Treba da se borimo i slušamo uputstva trenera. Samo to - da se borimo. Atmosfera će biti sjajna kao i uvek, mi moramo da se borimo i slušamo trenera", rekao je Ledej.

U svakoj utakmici u hali će biti prisutni samo navijači domaće ekipe.

Finalna serija igra se na tri pobede, a Zvezda brani titulu.

Zvezda je i favorit, a u AdmiralBet-u kvota da će Partizan osvojiti titulu je 2.20. Ako igrate na Zvezdu, kvota je 1.55.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke