TSL: Ne ide bez Srba, drugi vezani poraz Fenera!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.01.2019.
18:00
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Fenerbahčea su nakon 11 vezanih pobeda upisali i drugi poraz u nizu.

Epa/Erdem Sahin
Epa/Erdem Sahin

Povezane vesti

Izabranici Željka Obradovića poraženi su na gostovanju u Bandirmi, Banvit je slavio protiv favorizovanog rivala sa 83:78.

Banvit je odigrao fantastičnu odbranu u prvom poluvremenu, Fener je bio neprepoznatljiv i fascinantno je da je aktuelni prvak Turske u prvih 20 minuta ubacio samo 20 poena! Banvit je dodao sedam više.

Usledila je furiozna četvrtina Fenera, ekipa iz Istanbula dolazi do preokreta i na poslednji odmor odlazi sa šest poena viška.

Delovalo je da su slomili rivala, ali se Banvit nije predavao, došli su do preokreta, vodili do samog kraja, ali je Žo Lovernj na 10 sekundi do kraja obezbedio produžetak.

Stekao je Fener prednost na startu produžetka, ali je potom Aleks Perez preuzeo stvari u svoje ruke i odlepio domaću ekipu, koja je na kraju upisala i trijumf.

Najefikasniji je bio Džordan Morgan sa 20 poena, pratili su ga Geri Nil sa 17, Aleks Perez sa 16 poena, kao i Mekenzi Mur sa 12 poena.

Kod Fenera 22 poena Melija, 16 je dodao Bobi Dikson, 11 Slukas, dok su po 10 upisali Datome i Lovernj. Srpski košarkaši Marko Gudurić i Nikola Kalinić nisu nastupili, kao ni bivši košarkaš Partizana Jan Veseli.

Fener ostaje prvi sa skorom 11-2, dok je Banvit na 12. mestu, ovo je ekipi iz Bandirme bila tek četvrta pobeda (4-9).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke