Turci otkrivaju - Zvezda ambiciozna sa ''skromnim budžetom'', novi Amerikanac umesto Brauna?

Autor: Darko Mitrović
subota 30.05.2020.
18:51
Izvor: Sportske.net

Da li je na vidiku rešenje za goruće pitanje u Zvezdinom rosteru, ili je suviše rano za ovakve najave?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda će i definitivno igrati sledeće sezone u Evroligi, pa se, shodno tome, ponovo očekuje veoma kvalitetan tim koji bi tokom leta mogli da naprave crveno-beli.

Navijači su nestrpljivi da čuju ko bi mogao da bude prvo pojačanje za sledeću sezonu, pominjali su se Simonović, Blažič, Kalinić, Jović kao potencijalni povratnici, za očekivati je da bar neko od njih ovog leta ponovo obuče crveno-beli dres, ali zanimljiva informacija stiže i iz Turske.

Tamošnji novinar Fersu Jahjabejoglu otkriva ko bi mogao da bude Zvezdina zamena za Lorenca Brauna, koji će, izvesno je, ovog leta promeniti sredinu.

Prema njegovim saznanjima, Zvezdin izbor mogao bi da bude Lamar Piters, 21-godišnji američki plejmejker.

On je bio član Vestčerstera, filijale Njujork Niksa, a u razvojnoj ligi je ostvario prosečni učinak od 17,7 poena, 7,2 asistencije, 2,7 skokova i 1,3 ukradenih lopti po meču. Uz to, imao je 40.4% uspešnosti u šutu za tri poena.

Pomenuti novinar takođe konstatuje da će Zvezda formirati ambiciozan tim, sa ''skromnim budžetom'', ali jasno je da će uprava Crvene zvezde ovoga leta najpre rešavati pitanje trenera, pa tek kada to bude završeno, moći će da se govori o pojačanjima, koja bi bila po ukusu novog ili aktuelnog trenera.
-
Baner 8
-
-
Baner 8
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 31.05.2020
02:55

Au, gorecu pitanje jer Lorenci ide???? Pa prvo, nije sigurno da Lorenco ide, drugo, jos citavih 4 ako ne 5 meseci dok se ceka da pocne sa igranjem. Ja zaista ne razumem ponekad ovakve naslove. Lik izgleda ok, ali od onih koji igraju za sebe, sto na zalost kod amera je to kao genetika, mada Dzenkins i Wiliams su ostavili bolji utisak sto se tice sebicnosti! Definitivno, od ove godine ocekujem bolju Zvezdu od proslih, jer mi se cini da konacno uce lekcije iz prethodnih godina. A ja bih hteo da imamo u ekipi samo domace igrace, i samo ako moramo onda da dovedemo nekoga. Centri su ok, Kuzma, Jovanovic, Ristic, Stimara, pa imamo Simanica, Dobrica i Davidovca, (nadam se da Lazic konacno nadje sebi angazman). Od stranaca, imamo Djenku, Berona, Gista, Odza, Lorenca, Stratosa, i Pantera, a ja bih licno zadrzao samo Berona, Stratosa i Pantera, ostali ciao! Stratos uliva sigurnost, Beron i Panter super suteri, i to je to! Jos nekog iz FMP ubacimo u prvi tim, i eto solidan tim! Pozzz

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 31.05.2020
17:28

Sigurno je. Nema promila sanse da ostane Lorenco. Dzenkins nije stranac. Nije ni Panter. Stratos je vec u Grckoj i ne vraca se. Beron takodje. To sto ti pominjes nije ni blizu solidnog tima.

avatar
Limenka
Saturday, 30.05.2020
22:50

Hoce li i odbranu da igra?

avatar
Brajkoo
Saturday, 30.05.2020
22:49

13.4 mil eura ... bas skroman budzet

avatar
babaroga
Sunday, 31.05.2020
18:37

Zivci brajko,a? Ostoja opet potvrdio da je oformio najveci budzet ikada u najoj kosarci i da zato ne razume zasto ne igra EL vec neka beda sa mnogo manje para. Izgleda da je Dulo bio u pravu. Nije sve bas u pare.

avatar
4-3-3
Saturday, 30.05.2020
19:54