Turski mediji: Darušafaka nemoćna na teškom gostovanju

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.01.2020.
14:25
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana slavili su pred svojim navijačima u četvrtom kolu Top 16 faze Evrokupa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Puleni Andree Trinkijerija slavili su u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Darušafake sa 69:57 i tako se turskom sastavu revanširali za poraz iz Istanbula i to sa kamatom.

"Crno-beli" sada imaju skor od tri pobede i jednog poraza, isti učinak ima i Virtus iz Bolonje, dok je Darušafaka sada na 2-2, Trento ne zna za trijumf.

Jasno je da je Partizan u jako dobroj poziciji da se plasira u narednu fazu, u Bolonji će u petom kolu igrati za prolazak u Top 8 i overu prvog mesta u grupi.

Turski mediji nisu bili preterano raspoloženi nakon sinoćnjeg poraza istanbulskog sastava, nisu previše ulazili u detalje susreta.

Svesno su priznali da Darušafaka nije imala šta da traži u Beogradu, a posebne pohvale dobio je odlični Ognjen Jaramaz, koji je sa 15 poena predvodio "crno-bele".

Turski "Eurohoops" navodi da je "Ognjen Jaramaz odveo Partizan do pobede protiv Darušafake,  "Dačka nije uspela da se provuče u Beogradu" ,ističe portal "Hurriyet", sa kojim se slaže i "Basketservisi", koji tvrdi da "Darušafaka nije mogla da odoli Partizanu na teškom gostovanju u Beogradu".

Ističu da su ključne stvari u Beogradu bile druga četvrtina, u kojoj su gosti dali samo osam poena, kao i finiš treće deonicu, koju je Partizan zatvorio serijom 14-0.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke