Tvitovi zvezdaša: "Ovo nije timska košarka!"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 13.10.2020.
21:04
Izvor: Sportske.net

Evo interesantnih tvitova nakon utakmice.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda je slabim šutem iz igre danas izgubila utakmicu protiv Žalgirisa.

Gosti iz Litvanije su odneli pobedu u Beogradu u neizvesnoj završnici, nije bilo raspoloženih igrača u ključnim trenucima za Crvenu zvezdu i Saša Obradović će imati pune ruke posla u narednom periodu.

Navijači bez prevelikog razumevanja, ali na to smo već navikli.

Evo nekih tvitova, smatraju da je ovo poraz Saše Obradovića, a imaju ideje kako dalje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 13.10.2020
21:26
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 13.10.2020
21:20

Nista, izgubili smo, to je ot, analizu neka naprave oni sto dobiju platu za to, a mi bas lose izgledali! Znate sto je meni mnogo cudno, niti jedan komentar navijaca Partizana, zato sto uvek pisali dobili ili gubili, ja imam utisak da toliko razocarenje je medju njima da nemaju vise ni volje da pisu, jer su ocekivali bolji Partizan ove godine, ali nazalost jos jednom dokazano da trener cini pola tima, a to njabolje se vidi u slucaju Partizana. Mada, ruku na srce, toliko me boli ovaj poraz jer ako s ene varam uglavnom smo izgubili protiv Zalgirisa i sa Radonjom, i sa Tomicem, i sa Alimpijem a evo i sa Obradovicem, mada sam mislio prvi put imamo nesto ozbiljnijeg trenera pa mozda i bude drugaciji rezultat. Nista, glavu gore, bolji tim je pobedio, to je razloga izmedju ozbiljneg Evroligaskog tima i osrednjeg kao sto smo mi! Nazalost tesko da mi mozemo bilo kome parirati jer sada nemamo ni domaci teren, pre barem smo imali publiku i ponekad smo uspeli na misice da dobijemo. Srecno

avatar
paok
Tuesday, 13.10.2020
22:21

Izgubili pa sta sad, kao da ce to biti zadnji poraz. Uostalom vi jeste Evroligaski tim ali niste za vrh tabele. Uostalom razbili ste Baskoniju pre toga i svi ste velicali tim do veceras. Posle ove utakmice pisete kako ne valja trener, tim i druge stvari( ne mislim na tebe).

avatar
Petar Petar
Tuesday, 13.10.2020
22:23

Pa dobro, bitno je da si ti iskomentarisao Partizan posle vase utakmice. Sigurno si ti egzaltiran vasom utakmicom, pa posto ne mozes da nadjes reci da izrazis to zadovoljstvo resio si da malo pricas o Partizanu. Da li si mozda pomislio da niko nije gledao utakmicu vasu, pa zbog toga i ne komentarise? Sta u sustini ima kod vas da se komentarise, kad god ne ide onog iz Valensije vi nemate sta da trazite protiv bilo ekipe. To je cela filozofija vase igre bar u ovom delu sezone. Ostalo kod vas je manje vise isto, ako uspete da prebijete protivnika dobicete, ako on bije koliko i vi necete i to je ocigledno. Zato i ne mozete da dobijete taj Zalgiris jer je isto pakovana ekipa kao i vi. Mlate i sutiraju za tri. U sustini kao i sve Obradoviceve ekipe koje je vodio. Prepuna skupih i dobrih amerikanaca i kome moze ubacivace po 100 poena, kome ne moze nece nikad dobiti. Svaka mu je takva ekipa bila. Nema sredine kod njega, ili se u prvih pet minuta vidi sta dobija, ili se vidi sta nema sanse da dobije.