U Partizanu veruju u bolju predstavu - Obradović: "Ispraviti sve loše stvari"

Autor: Nemanja Janošev
subota 28.05.2022.
13:40
Izvor: Sportske.net

Nadaju se boljem izdanju.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da će njegov tim danas napraviti analizu onoga što se dogodilo prošle večeri u prvoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige kada je Crvena zvezda trijumfovala sa 90:76.

"Nova utakmica u seriji dolazi već sutra. Imamo danas trening i analizu svega što se sinoć dešavalo, pa ćemo učiniti sve što je u našoj moći da stvari koje nisu bile dobre ispravimo. Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice od onog u prvom meču", poručio je Željko Obradović. 

Aleksa Avramović je pred sutrašnji meč izjavio da se greške u ovakvim duelima skupo plaćaju. 

"Sutra je nova utakmica u kojoj moramo da damo sve od sebe kako ne bi ponavljali greške koje smo u seriji pravili. Takozvani prazan hod i period loše igre na početku drugog poluvremena smo skupo platili, baš kao što ćemo svaki put platiti ako takve stvari budemo ponavljali. Imamo jedan dan za predah, analizu i pripremu. Verujem da ćemo sutra na terenu izgledati mnogo bolje", naglasio je Avramović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke