Vanja Marinković: ''Na kraju stanemo, kao i uvek...''

Autor: Beta Beta
sreda 08.11.2017.
22:34
Izvor: Beta

Košarkaš Partizana Vanja Marinković rekao je danas da je prvo poluvreme današnje utakmice sa Lokomotivom "recept" za igru, ali da je njegova ekipa u drugom delu "pala kao i uvek".

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizan je u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" izgubio od Lokomotive Kubanj sa 93:83 u petom kolu Grupe C Evrokupa, što mu je četvrti poraz u tom takmičenju.

"Dobro smo igrali posle derbija i one partije... Posebno prvo poluvreme, to je recept za igru u odbrani i napadu. Na kraju smo stali, kao i uvek što radimo. Lokomotiva je to iskoristila, ali ona će da osvoji Evrokup, jedan je od favorita, sjajna ekipa sa sjajnim trenerom", rekao je  novinarima posle utakmice.

"Mogli smo malo više. Osetio se umor, ali ko te pita. Igraš protiv ovakvog tima, imaš više snage, a mi smo mnogo mladi tako da nema ko da se žali na umor. Lokomotiva možda i nije očekivala ovakav naš otpor", kazao je Marinković.

Njegov saigrač Marko Pecarski rekao je da je zadovoljan igrom Partizana u većem delu utakmice.

"Igrali smo odlično, sve u svemu, protiv ekipe koja je realno kvalitetnija od nas. Dobro smo parirali. Opet nam je na kraju nedostajala disciplina i koncentracija, što nas je koštalo", rekao je Pecarski.

On je naveo da Partizan mora da se odmah okrene utakmici sa Megom u ABA ligi.

"Imamo bitnu utakmicu u ABA ligi, nastavljamo da treniramo. Pokušaćemo da pobedimo, kao i u svakoj sledećoj utakmici", dodao je on.

Pecarski je rekao da je zadovoljan svojom igrom i da "sve ide kako treba" kada je reč o njegovom razvoju i nastupima.

"Timski igramo okej. Tako moramo da nastavimo i ova dva poraza ne smeju da utiču na nas", rekao je Pecarski.

Košarkaši Partizana će u sledećem kolu Evrokupa 14. novembra igrati protiv Albe iz Berlina, takodje u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke