Vejd dobio tri identične ponude

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 04.07.2016.
23:14
Izvor: Sportske.net

Izbor Dvejna Vejda sužen je na tri ekipe.

BETA/AP Photo/Alan Diaz
BETA/AP Photo/Alan Diaz

Povezane vesti

Iskusnog beka, pored Majamija, u svojim redovima žele i Denver i Milvoki.

Šta više, na adresu trostrukog NBA šampiona, stigle su ponude Nagetsa i Baksa, koje glase, 40 miliona dolara na dve godine.

Sada je Hit izjednačio tu ponudu, te će Vejd najverovatnije ostati na Floridi.

Bilo je priče da je nezadovoljan, njegovi predstavnici su pričali da želi da napsuti "Vrelinu" ali je sada jasno da su tako samo pokušavali da izdejstvuju što veći ugovor za svog klijenta.

Ipak, ništa još uvek nije zvanično, pa bolje sačekajmo pre donošenja zaključaka, kako smo svi mislii da će Djurent ostati u Oklahomi, a svi sada znamo kako se to završilo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kobe
Tuesday, 05.07.2016
12:14

Voleo bi da Vejd ostane u Majami jer Majami bez Vejda nije to to, samo je velika zamerka Majamiju sto se malo nezahvalno odnosi prema igracu koji je toliko toga dao ovoj fransizi, tj koji je dao sve. U drugom slucaju, ako ne ostane onda bi lepo bilo da ode kod svog prijatelja/brata Dzejmsa, neka vrsta odgovora za Djurentov odlazak u Voriorse. Ono sto bi ja kao navijac Lejkersa najvise voleo to je da predje u Lejkerse (samo od toga nema nista). Navijam za Lejkerse ali likovi u upravi po mom misljenju rade los posao, vec nekoliko godina unazad nisu doveli nijednu zvezdu i igraca koji je dosledan renomea ovog kluba. Ok bio je tu Brajant pa su bili ograniceni ali sta je ove godine, Brajant u penziji, prostora ima, a Lejkersi dovode Mozgova i razne druge 'slabe' igrace. Stvarno ne znm sta razmisljaju u upravi, imaju tu ovih par mladih klinaca koji ce za koju god sigurno da budu dobri igraci ali je problem sto nemaju superstara, nekog ko ce da predvodi ekipu, nemaju pravog vodju. Ode Djurent, ode Horford, odose jos neki jaki slobodni agenti... Ako i ove godine ne dovedu nijednog ozbiljnog i proverenog igraca bice cupavo da izbore plej of, bolje receno sanse su im minimalne!

avatar
Madridista till I die
Tuesday, 05.07.2016
09:15

e živote pokvareni džojstiku

avatar
Alexander Stonsky
Monday, 04.07.2016
23:19

Igrač zbog kog sam zavoleo Majami i koja je istinska legenda košarke. Nadam se da će do kraja karijere u Majamiju biti. Ako ide, nek se pridruži njegovom veliku prijatelju Lebronu.

avatar
lakipfc
Monday, 04.07.2016
23:40

Ostaje on 100%