Velika pobeda Pistonsa, Reptorsi ne mogu protiv Kejsija!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.03.2019.
23:33
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Detroita slavili su protiv drugog najboljeg tima istočne konferencije i ostvarili veliki trijumf u borbi za plej-of.

Beta/AP Photo/Carlos Osorio
Beta/AP Photo/Carlos Osorio

Povezane vesti

Dvejn Kejsi je po treći put ove sezone savladao ekipu Toronto Reptorsa, koju je predvodio prošlih sezona, na trećem okršaju bilo je 110:107 u korist Pistonsa.

Dobili su košarkaši Detroita prvi kvartal sa 25:21, da bi do velikog odmora Toronto smanjio deficit za pola koša.

U trećem kvartalu gosti iz Kanade ipak dolaze do preokreta, dobijaju Reptorsi treći kvartal sa 28:37 i na poslednji odmor odlaze sa šest poena prednosti.

Ipak, nisu se dali domaći košarkaši, brzo su stigli do preokreta, uzvratio je Toronto i ponovo došao do prednosti, ali finiš pripada četi Dvejna Kejsija, koja na kraju dolazi do bitne pobede u borbi za doigravanje.





Istakao se Blejk Grifin sa 25 poena i osam skokova u pobedničkom sastavu, pratili su ga Redži Džekson sa 20 poena, Dramond sa novim dabl-dablom od 15 poena i 16 skokova, Pačulija i Gelovej su dodali po 11 poena.

Kod Toronta sjajan Lenard sa 33 poena i 10 skokova, 17 je dodao Van Vlit, po 12 su upisali Siakam i Deni Grin, Pauel je dodao 10, dok je Mark Gasol utakmicu završio sa devet poena, 11 skokova i osam asistencija.

Toronto drugi sa skorom 49-21 na Istoku, Pistonsi šesti sa 36-33.

Danas su odigrana još tri susreta u okviru NBA lige, više o njima u nastavku.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke