Verovali ili ne - Nova povreda u Barseloni!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.01.2017.
19:23
Izvor: Sportske.net

Katalonski gigant od početka sezone ne uspeva da zbije redove, a sve zbog povreda koje nastavljaju da se nižu kao na traci.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Desetoplasirana ekipa elitnog košarkaškog takmičenja doživela je nove pehove sa povredama igrača čime je samo nastavljen trend započet na početku sezone.

Nakon gostovanja Panatinaikosu u okviru 19. kola Evrolige medicinska služba Barselone prenela je stručnom štabu još loših vesti.

Jorgos Barcokas u naredna dva meseca neće moći da računa na Aleksa Renfroa koji je nedavno stigao u "Blaugranu" kako bi popunio roster desetkovan povredama.

Bivši košarkaš minhenskog Bajerna povredio je mišić leve noge i prve procene su da će odsustvovati između šest i osam nedelja.

Povreda Aleksa Renfroa jedna je u nizu koje su košarkaši Barselone doživeli u tekućoj sezoni i slobodno možemo da kažemo da sada ima samo nekoliko igrača koji su uspeli da ostanu zdravi.

Probleme sa različitim povredama u toku tekuće sezone imali su Džastin Doelman, Pau Ribas, Viktor Klaver, Huan Karlos Navaro, Bred Oleson, Peteri Koponen, Stratos Perperoglu, Aleks Renfro i Šejn Laval, a ovom spisku dodajte i Džoija Dorsija koji je probleme sa povredom imao još u prethodnoj sezoni da bi nedavno dobio "šut kartu" zbog komentara na "Instagramu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke