Veseli odbio NBA zbog Žoca!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 11.07.2017.
19:07
Izvor: Sportske.net

Češki košarkaš najverovatnije neće menjati sredinu ovog leta.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Nakon što je kao šesti pik prve runde na NBA draftu biran od strane Vošington Vizardsa, očekivalo se da će imati zapaženu karijeru preko bare.

To se ipak nije dogodilo, nakon tri sezone u prestonici SAD, preselio se u Dener, a u Koloradu se nije puno zadržao, već se iste godine vratio u Evropu i potpisao za turski Fenerbahče.

Tamo ga je dočekao Željko Obradović, koji je u naredne tri godine od Fenera napravio najbolju evropsku ekipu, a velike zasluge imao je i bivši košarkaš Partizana.

I minulog leta se spekulisalo da bi nakon dobrih partija na "staro kontinentu", mogao da se vrati u NBA, ali je ipak produžio ugovor sa turskim klubom.

Kako stvari stoje, on će uprkos NBA ponudama i ovog leta ostati u Istanbulu.

On naime ima klauzulu po kojoj u slučaju NBA ponude može da napusti Fenerbahče, ali ona ima rok trajanja. Naime, ukoliko do 15. jula ne odabere neku od NBA ponuda, on će ostati u Feneru i naredne sezone.

Iako je na stolu imao par ponuda iz najjače svetske lige, Veseli nije potpisao nijednu, te će kako stvari stoje ostati u redovima ekipe Željka Obradovića i ovog leta.

On će tako izvesno biti veliko pojačanje za četu trofejnog srpskog trenera, u sezoni za nama je u EL u proseku postizao 9,6 poena uz 4,5 skokova po utakmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bafana
Wednesday, 12.07.2017
20:27

Jos jedan od kojeg je Dule Vujosevic napravio pre svega coveka a onda igraca.