Vilijams: "Od mene se očekuje nešto posebno"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.12.2015.
23:14
Izvor: Sportske.net

Plejmejker košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom Markus Vilijams spreman je za povratnički debi u crveno-belom dresu ali priznaje da pred duel sa Himkijem oseća određenu dozu pritiska.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda od utorka je jači za Markusa Vilijamsa kojem je istekla suspenzija izrečena zbog korišćena marihuane u završnici prethodne sezone.

Povratnički debi u crveno-belom dresu Amerikanac bi trebalo da ima u petak u duelu 8. kola Evrolige koji šampion Srbije igra protiv Himkija.

"Nisam igrao šest meseci, a vraćam se u tako važnoj utakmici za tim, u sjajnoj atmosferi. Osećam da svi od mene očekuju nešto posebno, teško je" kaže Vilijams za "Novosti".

Uprkos tome što oseća pritisak Markus Vilijams tvrdi da nije nervozan i da je spreman da uđe u bitku.

"Pod pritiskom sam tokom čitavog života, ovo je samo drugačiji tip pritiska. Izađete na teren u sredini sezone, ekipi je potrebna pobeda za plasman u sledeću rundu najbolje lige u Evropi protiv jednog od najboljih timova. Mnogo pritiska, ali nisam nervozan" dodaje Vilijams.

Markus Vilijams je u prethodnoj evroligaškoj sezoni prosečno beležio 9.2 poena i 4.4 asistencije po meču i očekuje se da do kraja grupne faze pomogne ekipi da se plasira u TOP 16.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke