Vilijams: "Velika utakmica, ne i odlučujuća"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.11.2014.
17:53
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Prvotimac Crvene zvezde Telekom Markus Vilijams ne misli da će predstojeći duel sa Galatasarajem biti odlučujući u borbi za plasman u TOP 16 ali ističe da svako od igrača zna koliko će meč u Istanbulu biti važan za crveno-bele.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavljaju takmičenje u grupnoj fazi Evrolige duelom sa Galatasarajem u Istanbulu.

Nakon pobede nad Laboral Kućom vicešampion Srbije ima skor 3-2 pa duel u Istanbulu ima ogroman značaj što je apostrofirao i Markus Vilijams.

"Defitivno, biće to velika utakmica. Tokom poslednjih par dana smo uradili odličan posao u pripremi meča, stručni štab je napravio dobar skauting i spremni samo za ovako značajne mečeve i metnatlno i fizički. Želimo da pokažemo da možemo da se takmičimo, da igramo dobru odranu i da nastavimo da radimo ono što smo radili do sada" kaže Vilijams.

Prvi međusobni susret na startu takmičenja dobila je Crvena zvezda Telekom. Meč u "KombankAreni" crveno-beli rešili su u svoju korist rezultatom 76:68.

"I prvi naš meč je bio jako važan. Početak sezone u Evroligi, želeli smo da počenemo pobedom, da vidmo kakvi smo. Sada imamo skor 3-2, ovo je jako značajna utakmica i svi to znamo. Nije odlučujući meč, ali bilo bi sjajno da osvarimo pobedu i da onda to isto uradimo i protov Cedevite u Zagrebu u ponedeljak" ističe Vilijams.

Trener Galatasaraja imaće velike probleme u sastavljanju tima ali Markus Vilijams ne misli da je to pitanje o kojem bi trebalo da misle njegovi saigrači i on.

"Znamo da su oslabljeni, da im nedostaju neki igrači, ali to ne može da utiče na način na koji ćemo da igramo. Moramo da budemo brzi i čvrsti, naša odbrana mora da bude da nivou. Ne smemo da budemo fokusirani na to šta Galatasaraj ima ili nema, već da igramo našu igru" zaključio je Vilijams.

Utakmica šestog kola grupne faze Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde Telekom zakazana je za petak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke