Vlasnik Bruklin Netsa gledao Tea?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.04.2017.
21:21
Izvor: Sportske.net

Patron Bruklin Netsa Mihail Prohorov uživo je pratio drugi meč četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige između CSKA i Baskonije.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

To što je vlasnik Bruklin Netsa bio među onima koji su uživo pratili duel između aktuelnog prvaka Evrope i Baskonije ne bi bilo preterano interesantno ljubiteljima košarke u Srbiji da nedavno generalni direktor ove NBA franšize nije govorio o kvalitetima Miloša Teodosića.

Novozelanđanin Šon Marks izjavio je na konferenciji za medije u ponedeljak da je Miloš Teodosić "izvanredan košarkaš" ali da Netsi prate "gomilu drugih igrača".

Šon Marks je ujedno najavio da će doputovati u Evropu kako bi sa gazdom kluba Mihailom Prohorovim razgovarao o planovima za angažovanje pojačanja, a prisustvo patrona Bruklin Netsa na meču CSKA - Baskonija nagoveštaj je da se partije Miloša Teodosića intenzivno prate.

Srpski reprezentativac sa moskovskim CSKA ima ugovor do kraja tekuće sezone, a ukoliko odluči da karijeru nastavi u NBA Bruklin Netsi će sigurno pokušati da ga privole u svoje redove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Friday, 21.04.2017
15:23

Само не у Нетсе, Сансе,Лајкерсе то си рупе од тимова.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 20.04.2017
22:31

Bilo bi zanimljivo videti Tea tamo

avatar
Thursday, 20.04.2017
21:48

Teo sigurno nece u Netse, covek je bukvalno luda glava, bez obzira na sve. Netsi su ispod njegovog nivoa. Mislim da jedino Popovic moze da ga odvuce u NBA, ali da ovaj to nece, jee nije siguran da bi uspeo da obuza Teodosica.