Voroncevič poznaje Srbiju, a imao je i poruku za Tea

Autor: Pavle Knežević
petak 01.09.2017.
22:33
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih igrača Rusije zna šta očekuje njegovu ekipu u duelu sa Srbijom, a imao je i poruku za svog prijatelja Miloša Teodosića.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Rusija je večeras pobedila domaćina Tursku u prvom kolu Evropskog prvenstva i već se okrenula sledećem rivalu - Srbiji. Do utakmice je ostalo manje od 18 sati, ali Andrej Voroncevič zna ko je sledeći protivnik, a imao je i poruku za svog druga Miloša Teodosića.

"Pokazali smo karakter večeras. Sutra je velika utakmica, ali će biti lakše jer neće biti ovakve publike. Srbija je bila vrlo dobra protiv Letonije, gledali smo tu utakmicu. Sada sledi kratka analiza naše situacije, pa sledeći protivnik", rekao je Voroncevič novinarima u Istanbulu.

Rusija je danas u uzbudljivom meču pobedila domaćina Tursku, dok je Srbija ranije danas u finišu susreta porazila Letoniju 92:82. Voroncevič i Teo se poznaju iz CSKA.

"Možda su sada još čvršće povezani kad igraju bez lidera i kapitena. Bez njega su, pa ne mogu da kažem igrali gore, ali su se skupili. Mom prijatelju Teu želim dobro zdravlje i dobru sezonu u NBA", rekao je Voroncevič.

Utakmica Srbija-Rusija igra se u subotu od 16.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nicklas Bendtner
Friday, 01.09.2017
23:12

Ruse ima da polupamo, opet je nesto Mozgov pricao kako se zagrijavaju za nas. Sutra ima da ga Bobi razbije kao kantu.

avatar
Red blood
Saturday, 02.09.2017
08:02

Letonije sam se pribojavao, ali Rusa bas nikako.nOvo bi trebalo biti rutina.