Vreme je za superligaški derbi (20.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.04.2017.
11:45
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mt:s i Partizana NIS večeras će odigrati četvrti meč u sezoni na izmaku. Utakmica u hali "Aleksandar Nikolić" igra se u okviru 2. kola Mozzart Superlige.

Beta/ABA Liga/Crvena zvezda mts/Mo
Beta/ABA Liga/Crvena zvezda mts/Mo

Povezane vesti

Četvrti međusobni okršaj Crvene zvezde mt:s i Partizana NIS ujedno će biti prvi u domaćem šampionatu koji se ove sezone ponovo igra po uobičajenom sistemu.

Gradski rivali su od početka sezone dva puta odmeravali snage u regionalnom šampionatu i jednom u finalu Kupa Radivoja Koraća, a crveno-beli trenutno vode sa 2:1 u pobedama.

Uloga domaćina u okviru 2. kola domaćeg šampionata pripala je aktuelnom šampionu koji u završnicu sezone ulazi kao veliki favorit za odbranu naslova prvaka u Srbiji.

Strateg domaćeg tima večeras neće moći da računa na Stefana Jovića koji već duže vreme odsustvuje zbog problema sa leđima, ali će se posle kraće pauze u ekipu vratiti Branko Lazić.

Crno-beli dočekuju utakmicu sa najvećim rivalom u nešto lošijoj atmosferi jer je na startu takmičenja došlo do čarki između trenera Džikića i kapitena Veličkovića zbog čega je strateg Partizana ponudio ostavku koja nije prihvaćena.

Situacija u taboru crno-belih daleko je od idealne, ali se u momentu kada na red dolazi derbi zaboravlja na sve pa i na finansijske probleme i razmirice koje su se dogodile.

Karata neće biti u slobodnoj prodaji, u dvoranu će moći samo vlasnici sezonskih karata KK Crvena zvezda mt:s i sponzorskih ulaznica.

Zvezda je apelovala na svoje pristalice da navijaju sportski i da svojim ponašanjem ne nanose štetu voljenom klubu.

Utakmica između Crvene zvezde mt:s i Partizana NIS počinje od 20 časova, a kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča. Direktan prenos utakmice obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Tuesday, 25.04.2017
15:35

Mozzart dao hendikep 10.5, grobar sam ali po meni je ovo poklon hendikep, i da su dali 20.5, kec kao vrata, moze i dodatni hendikep, veca je kvota.

avatar
HEJ PJANO21
Tuesday, 25.04.2017
12:56

15 razlike, opušteno!

avatar
El Filipo
Tuesday, 25.04.2017
12:30