VTB - Teo vodi CSKA ka finalu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.05.2016.
20:20
Izvor: Sportske.net

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić upisao je još jednu odličnu partiju u dresu CSKA koji je u subotu stigao do druge pobede u polufinalnoj seriji plej-ofa VTB lige.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Košarkaši moskovskog CSKA nedavno su ostvarili svoj primarni cilj osvajanjem titule prvaka Evrope, ali i pored uspeha u Evroligi nastavljaju da pružaju sjajne partije.

Šampion VTB lige u subotu je upisao drugu pobedu nad Himkijem u okviru polufinala plej-ofa rezultatom 99:87 (23:16, 26:27, 34:23, 16:21) uz novu odličnu partiju našeg Miloša Teodosića.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije razbio je Himki u prvoj utakmici, a danas je sa 15 poena i 6 asistencija ponovo bio najefikasniji pojedinac pobedničkog sastava.

Dvocifren poenterski učinak u redovima CSKA ostvarila su još šestorica košarkaša od kojih su Voroncevič i Hajns bili najistaknutiji sa po 13 poena.

Trojica košarkaša Himkija postigla su večeras po 16 poena, a najefikasniji član gostujućeg sastava bio je Zoran Dragić sa 17 poena i 4 skoka.

Treća utakmica igra se 24. maja a prednost domaćeg terena imaće Himki, dok će CSKA imati prvu "meč loptu" za plasman u finale.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
čerčil Brod
Sunday, 22.05.2016
09:34

Sezon iz snova. Jos plasman na Olimpijadu pa medalja u Riju. Uh kakva bi to godina bila :-)