VTB: Veliki derbi okončan ubedljivom pobedom "Armejaca"!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 06.11.2017.
19:13
Izvor: Sportske.net

Moskovski CSKA slavio je na gostovanju ekipi Himkija u petom kolu regionalne VTB lige.

cskabasket.com
cskabasket.com

Povezane vesti

Izabranici Dimitrisa Itudisa i ove sezone potvrđuju dominaciju u istočnoj Evropi, sada su savladali prošlogodišnjeg finalistu VTB lige, ekipu Himkija, rezultatom 81-96.

Prvi kvartal pripao je izabranicima Jorgosa Barcokasa, ali to je bilo maltene sve od Himkija večeras.

Dobio je domaćin prvi deo igre sa 27-21, ali to kao da je razljutilo CSKA, koju u drugom kvartalu dolazi do potpunog preokreta i čak šest poena prednosti pred odlazak na odmor.

Himki je pokušao da se vrati u trećem kvartalu, uspeli su u tome, prišli su na samo tri koša razlike, ali se u odlučujućih 10 minuta videlo da je CSKA jednostavno bolji tim. Itudisovi puleni su u poslednjoj deonici uzeli stvari u svoje ruke i na kraju zabeležili ubedljiv trijumf.

Pobednički sastav je još jednom predvodio sjajni Nando De Kolo, koji je i ovoga puta počeo na klupi. Upisao je Francuz 23 poena i devet asistencija, pratili su ga Nikita Kurbanov sa 21 poenom, Kajl Hajnsa sa 15, kao i Vil Klajburn sa 14 i Ćaćo Rodrigez sa 13 poena i devet asistencija

U poraženom sastavu 21 poen Šveda, 13 je dodao Malkom Tomas, na 11 se zaustavio Džejms Anderson. Dvocifreni i Pefi Marković i Tomas Robinson sa po 10 postignutih poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke