Vujošević konačno dobio centra!

Autor: Nikola Miloradović
petak 06.01.2017.
23:59
Izvor: Sportske.net

Dva prva pokušaja su pala u vodu, Limož tek iz trećeg dobio centra.

Screenshot, YouTube, Limoges CSP
Screenshot, YouTube, Limoges CSP

Povezane vesti

Kako nisu uspeli da dovedu Erazema Lorbeka i Dekstera Pitmana, okrenuli su se bivšem centru Galatasaraja Bernardu Džejmsu.

Uspeli su da se dogovore sa bivšim NBA igračem, koji je sa 10. ekipom francuskog prvenstva potpisao ugovor do kraja sezone.

Vujošević je tako dobio veliko pojačanje u borbi za plej-of mesto, trenutno su od poslednjeg mesta koje vodi u doigravanje udaljeni samo jednu pobedu. Sa novom "peticom", stvari bi trebalo da dođu na svoje.

Džejms je kao pik druge runde 2012. biran od strane Klivlenda ali je odmah trejdovan u Dalas.

Za Mavse je u tri naredne sezone odigrao 92 utakmice u najjačoj ligi na svetu, u proseku je provodio oko osam minuta na terenu, beleživši po nešto više od dva skoka i dva poena po meču.

Igrao je i u Kini za Šangaj Šarkse, a minulu sezonu je okončao u redovima Galatasaraja, u koji je stigao kao zamena za Džoija Dorsija, koji se preselio u Barselonu, za koju i dan danas nastupa.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Saturday, 07.01.2017
02:58

Vratice se Dule jer sve ce se ovo jednom lane zvati....svaka ti je ko u Njegosa....izgleda da si veci crnogorac Dule od radonje i grofa......jer ti Dulo a ne znam sta su oni.....oni su ipak VOLI

avatar
Markо Đorđević
Saturday, 07.01.2017
02:45

Opala, otvorili se francuzi :D Mozda ce sad crnogorski alelehmicar da bude medju prve 4 ekipe u nikad jacem prvenstvu Francuske. Bravo dulo !