Vujošević: ''Napredujemo!''

Autor: Beta Beta
subota 04.04.2015.
20:50
Izvor: Beta

Posle ubedljivog trijumfa nad Mega Leksom, trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ima dosta razloga za zadovoljstvo.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je njegov tim odigrao "odlično" u pobedi protiv Mega Leksa u praznom Pioniru, kao i da mu je žao što se utakmica igrala u isto vreme kad i fudbal.

"Čestitam momcima na odličnoj igri i pobedi...Tim pokazuje da napreduje. Nama je falio Džoš Akojon. Ne mogu tačno reći koliko će izostati sa treninga. Mi nismo samo dokupljivali kvalitet, mi smo ostali bez Đoka Šalića i Đorđa Gagića. Baš na mestu gde smo tanki, ali opet nalazimo načina da se borimo", rekao je Vujošević novinarima.

Partizan je u drugom kolu Košarkaške lige Srbije pobedio sa 82:68, ali je u drugom poluvremenu imao i više od 20 poena razlike. Vujošević je rekao i da mu je žao što je meč odigran bez publike.

"Žao mi je što smo igrali bez publike i nije u redu što su fudbal i košarka zakazani u isto vreme. Moraju dva kluba da povedu malo više računa o terminima kako bi publika sve stigla... Malo je tužno bez publike", rekao je Vujošević.

Partizanu je ovo bila druga pobeda, a Megi drugi poraz, pošto je u prvom kolu izgubila od Crvene zvezde, takođe ubedljivo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke