Vujošević: "Nije sve crno-belo..."

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.05.2015.
20:37
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević smatra da igra na današnjem meču sa FMP-om nije bila tako loša iako je pad forme očekivan usled duže pauze između takmičarskih mečeva.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Partizana upisali su treću prvenstvenu pobedu u Superligi Srbije pošto su u trećem kolu bili bolji od FMP-a u Železniku.

Crno-beli su slavili 61:56 a trener crno-belih Duško Vujošević kazao je da je u igri njegovog tima bilo primetno to što je duelu u Železniku prethodila nešto duža pauza.

"Za nas je utakmica bila teža, imali smo veću odgovornost. Dolazi posle velike pauze i posle poraza u Jadranskoj ligi. Malo se ispalo iz ritma. Neka stegnutost se videla u šutu. Ekipa je pokazala želju da dobije ovu utakmicu i na tome i čestitam, a ja se nadam da ćemo igrati bolje i lepše od ovoga" rekao je Vujošević.

Na pitanje novinara koji je razlog nešto lošije igre obeju ekipa strateg crno-belih je rekao da nije sve tako "crno-belo".

"Ne vidim da je to toliko baš loše koliko se to iz vašeg ugla čini. Nije sve to crno-belo, ima nijansi. Igrala se dobra odbrana, nije bilo neodgovornih akcija i jednog i drugog tima. Nije košarka samo zakucavanja, ima tu dosta toga više" istakao je Vujošević.

Trener Partizana NIS nije propustio priliku da se osvrne na preskupe cene karata za današnji meč (1.000 dinara).

"Teško je vreme, a na ovu vlažnost vazduha je stvarno visoka cena" zaključio je trener Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Thursday, 07.05.2015
12:19

Je l' ovaj gospodin odgovorio na pitanje - ko je kriv za dva uzastopna fijaska u polufinalima ABA?nDa ne pričam o fizičkom sukobu koji smo gledali u direktnom TV prenosu. Njega odavno niko od novinara, i istražnih organa, ništa ne sme da pita.

avatar
coky
Thursday, 07.05.2015
08:28

hahahahaah dobro si me nasmejao!!!!!!!!!!!

avatar
Kiddo
Wednesday, 06.05.2015
22:01
avatar
Jebi AV komsije male
Thursday, 07.05.2015
00:51

Samo da dodje plej i Pavlovic i bice..

avatar
Skaut1
Thursday, 07.05.2015
10:01

Mnogo ste jaki.