Zagor o "najvrednijoj pobedi do sada" i posebnoj časti koja mu je ukazana večeras

Autor: Pavle Knežević
sreda 19.12.2018.
22:42
Izvor: Sportske.net

Odlično je odigrao Zagorac u velikoj pobedi nad Turk Telekomom

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Partizan je večeras pobedio 87:72, uz 18 poena, pet asistencija i četiri ukradene lopte Radeta Zagorca, koji je bio presrećan posle utakmice.

"Najvrednija pobeda verovatno. Onako, kada uzmemo sve faktore, pritisak, situaciju, jačinu protivnika....Sve to kada se uzme u obzir, najvrednija pobeda do sada, koja sa sobom nosi veliku odgovornost. Još jedna razvojna stanica kako bismo napredovali. Jedva čekam narednu fazu", rekao je Zagorac.

Naredna grupa? Monako, Lijetuvos ritas i Alba...

"Suvišno je trošiti reči, moraš imati kvalitet ako si u Top 16. Ispunili smo cilj to mi je drago. Protivnici su dobre ekipe, ali možemo da igramo protiv njih", rekao je Zagorac.

Zagorac transparent

Mladi Beograđanin večeras je dobio i svoj transparent, koji je napravila grupa navijača. Kakav je osećaj kad vidiš tako nešto?

"To je prelepo, prvi put u životu da tako nešto dobijem. Velika čast i zahvalnost kreativnim ljudima", rekao je Zagorac.

Sjajne asistencije večeras?

"Leži mi kreatorska uloga. Imam čitav život ulogu poentera i kreatora, hoću da učinim sve oko sebe boljim. Nekada to izgleda dobro, nekada ne. Večeras mislim da je bilo dobro. Nastaviću da radim na tome i dalje", rekao je Rade Zagorac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke