Zatišje pred novi ''bum'', Grčka bruji o novom Zvezdinom pojačanju, zanimaće i Partizanovce!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.07.2019.
23:08
Izvor: Sportske.net

Posle serije potpisa u Zvezdi, došlo je do kraćeg zatišja, a da li najspektakularnije stvari tek slede?

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Crvena zvezda je od završetka prethodne sezone potpisala nove ugovore sa Bilijem Beronom, kapitenom Brankom Lazićem, Filipom Čovićem, Borišom Simanićem i Mohamedom Fajeom, a prvi novajlija je bivši košarkaš Efesa Derik Braun.

Sve se to dešavalo iz dana u dan, tokom prethodne nedelje, a početkom ove iz Grčke stiže najava još jednog velikog Zvezdinog pojačanja.

Tamošnja agencija ''SDNA'' otkrila je da je nova Zvezdina želja nekadašnji košarkaš Partizana, a onda dugogodišnji as Panatinaikosa, Amerikanac Džejms Gist!

On sada već ima 32 godine, ali ogromno evroligaško iskustvo je iza njega, pa s obzirom da je i Stratos Perperoglu prošle sezone bio Zvezdin pun pogodak, baš kao i Mohamed Faje, bez obzira na pozne igračke godine, možda crveno-beli zaista primene sličan recept i sa Gistom.

On je član Panatinaikosa bio još od sezone 2012/13, a ovog leta je postao slobodan u izboru nove sredine.

Kao i Perperoglua i Fajea, trener Crvene zvezde Milan Tomić je i Gistovu igru mogao do detalja da upozna u Grčkoj, pa ne bi trebalo da iznenadi ako zaista dođe do ovog transfera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 03.07.2019
09:33

Hm, toliko cetvorki, malo cudno. Da se razumemo, Gist je zver, istisnuce Simanica sigurno. Po meni nabolji Partizanov stranac.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 03.07.2019
00:12

Dzenkins, Kuzmic. Kakav crni Gist.

avatar
Vlada Šipčić
Tuesday, 02.07.2019
23:47

Jeste, igrace samo visoki igrači.

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 02.07.2019
23:36

Prvo, ako dolazi ok, i mislim da je bas eksplozivan bez obzira na godine, a samo mi interesuje zasto bi to trebao da zanima Partizanovce? Zbog jedne sezone koje je igrao, zasto stvarate bez veze pritisak, jebe se amerima za Zvezdu i Partizan, njih samo para interesuje, mozda npr. Dzenkins, Cirbes ili Vestreman, Lovernj ne bih prosli u suprotni tabor i to ne zbog ljubavi nego tenzija, inace ovo ce da prodje bez ikakve reakcije od strane Partizanovaca. Ako terens Kinzi prosao bez ozbiljnih reakcija, ko jos pamti Gista koji je igrao za Partizan pre skoro 7 god ako se ne varam.Mislim da Zvezda pravi neki respektabilan tim, jos ako se Dzenkins vrati, uf to bas ce da lici na nesto ozbiljnije. Imamo ove iskusnije igrace u timu a imamo i nase mlade igrace koji ce bas imati jedinstvenu priliku da nauce od ovih profesionalaca, Simanic, Dobric, Davidovac, Radanov mozda se ubaci i Uskokovic, pa onaj Kanadjanin.... itd. A sto je najvaznije dolazi bez obestecenja, kao olaksavajuca okolnost. pozdrav za ljubitelje kosarke.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 03.07.2019
02:46

Pre osam godina je igrao u Partizanu (sezona 2010/2011).
Ako je ovo istina, kao i za Dzenkisa i jos klasicnog pleja Zvezda pravi onda ekipu koja ce na iskustvo da izvuce ABA ligu i realno bice najbolja, dok u EL nece igrati neku ozbiljnu ulogu, jer da se ne lazemo neces ti moci da ocekujes nesto novo, necim da te iznenadi tim koji je pun iskusnih igraca, koji su vec dosegli maksimum u svojim karijerama, tj. znas sta mozes od njih da ocekujes.

avatar
Doktor Trax
Tuesday, 02.07.2019
23:19

Zatisje pred Djenkuuuuu bree. Djenka OOOO #22 same number, same home!