Zvanično - Balkon čeka naše junake!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.09.2017.
23:03
Izvor: Sportske.net

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je još jednu medalju na međunarodnim takmičenjima zbog čega će Srbija imati priliku da "skine kapu" izabranicima Aleksandra Đorđevića.

Beta/
Beta/

Povezane vesti

U momentu kada niko nije verovao košarkaška reprezentacija Srbije pokazala je svoju veličinu a za to su zaslužni momci koji su u prethodne dve nedelje nosili dres sa državnim grbom.

Ne samo u toku prethodne dve nedelje, iza ovih momaka je leto provedeno u znoju i posle svega urađenog oni zaslužuju da ih pozdravimo i odamo priznanje za ono što su uradili.

Pre početka utakmice pisali smo da je doček isplaniran bez obzira na konačan ishod finalne utakmice što je tokom večeri potvrđeno.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali upriličiće svečani doček za srebrne sa Evropskog prvenstva u Turskoj u ponedeljak 18. septembra od 19 časova.

"Čestitam našim momcima na borbenosti i hrabroj igri, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Srbija je poznata po kvalitetnoj košarci, a ovi momci su naša nada i novi heroji naše zemlje. Ovo je neverovatan uspeh s obzirom na to da je ovo prva medalja na evropskom šampionatu posle mnogo godina, tako da su pokazali da Srbija jeste zemlja košarke", kazao je Siniša Mali.

On je pozvao sve Beograđane da zajedno dočekamo naše šampione i proslavimo ovaj neverovatan uspeh, saopštio je sekretarijat za informisanje Grada Beograda.

Košarkaši će nakon prijema izaći na čuveni balkon Starog dvora nakon što bude obavljen prijem kod gradonačelnika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Sunday, 17.09.2017
23:29

Ova medalja mnogo vrijedi...MOMCI PONOSNI SMO NA VAS

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 17.09.2017
23:20

I ovo je veliki uspeh, moraju to svi da znaju. Pored svih spleta okolnosti koje su nas zadesile ovog leta, i povrede na samom turniru Jovica, uz defanzivnog specijalca Laze, nije se moglo bolje od ovoga. Slovenci su dobri, ali i dalje mislim da smo mi bolji, i najodvratnije mi je bilo gledati zalutalog amera kod Slovenaca kako se kiti zlatom, smatram da repka koja ima stranca u ekipi ne zasluzuje da uzme zlato, i takva reprezentacija nije ostvarila taj istinski uspeh. Oni su imali srece sada, da je Jovke igrao ne bi se zavrsilo ovako, narocito da je bio u potpunosti spreman. Sudije gotovo nikad ne komentarisem, ali ovi iz Fibe veze nemaju, bruka za takmicenje...

avatar
AC REVOLTIZAN
Monday, 18.09.2017
08:38

Slazem se, ali onda ni mi nismo zasluzili da osvojimo EP u zenskoj kosarci...

avatar
Zoran Vukic
Sunday, 17.09.2017
23:07

BRAVO MOMCI NA MEDALJI ZASLUZENO OSVOJENA da bi sporske srece