Zvezda bez dva ključna igrača na Efes: "Čeka nas najlakša i najteža utakmica u isto vreme"

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 06.10.2022.
13:39
Izvor: Sportske.net

Kadrovski problemi i dalje muče Zvezdu.

AdmiralBet ABA league
AdmiralBet ABA league

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde izjavio je danas da njegovu ekipu očekuje "najteža i najlakša utakmica u isto vreme, protiv dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope".

Crvcena zvezda sutra u Istanbulu gostuje Efesu, u meču prvog kola Evrolige.

"Čeka nas najteža i najlakša utakmica u isto vreme. Igramo protiv dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope. Na već sjajan sastav dodali su igrače poput Polonare, Klajburna i Žižića, pokriveni su na svim pozicijama", izjavio je Jovanović.

On je rekao i da je na njegovom timu da odigra "muški, da pokaže napredak u odnosu na prethodni period i da iskoristi prilike koje se ukažu".

"Želim da vidim ravnopravnu igru sa Efesom, da im pariramo u košarkaškim segmentima. Idemo polako, popravljamo našu igru i hoćemo da budemo pravi kada bude najpotrebnije. Imamo neke kadrovske probleme, igraćemo bez Nemanje Nedovića i Ognjena Dobrića, ali smo i za to spremali rešenje", dodao je Jovanović.

Kapite Zvezde Branko Lazić je izjavio da će "biti veoma teško, jer je Efes na postojeći kvalitet doveo velika pojačanja, a na sve to se igra na njihovom terenu".

"Želimo da damo sve od sebe, da odigramo našu najbolju utakmicu, i naravno pokušamo da dodjemo do pobede. Igraju bez Larkina, ali nas čeka veoma zahtevan zadatak, tu je Vasa Micić. Pritom, ne smemo da potcenimo niti jednog igrača Efesa već da igramo kako smo trenirali i planirali tokom sedmice za nama", rekao je Lazić.

Meč Zvezde i Efesa na programu je sutra od 19:30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke