Zvezda će biti najbolja kada je najvažnije?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 15.01.2018.
20:41
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Jovanović rekao je večeras da će crveno-beli pokušati da se revanširaju Himkiju za poraz i prvog dela Evrolige, kao i da mu mnogo znači što je na poslednjih par utakmica imao veću minutažu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Zvezda će u utorak dočekati Himki u 18. kolu Evrolige, u kom će pokušati da ostvari osmu pobedu u tom takmičenju.

"Himki je veoma ozbiljan protivnik s nekoliko ozbiljnih pojedinaca, čiji su predvodnici Aleksej Šved i Stefan Marković. Na njih ćemo naravno staviti najveći akcenat i pokušati da im se revanširamo za meč iz Rusije", rekao je Jovanović novinarima u hali "Aleksandar Nikolić".

Jovanović je na poslednjih nekoliko utakmica imao veću minutažu usled blaže povrede Pere Antića.

"Znači mi dosta, posebno ona iz Istanbula protiv Efesa. Moja igra je pre svega podređena timu. Želim da doprinesem što bolje u napadu i odbrani. Tako će biti i sutra, želim da privedemo utakmicu kraju u našu korist", rekao je on.

Zvezda je juče u Beogradu lako i ubedljivo pobedila Cedevitu u ABA ligi i tako se vratila na drugo mesto na tabeli.

"Bilo je malo pritiska posle poraza od Budućnosti i Efesa i usled teškog rasporeda, ali normalno je da se desi pad. Imamo oscilacija u igri, ali bićemo najbolji kada je najvažnije. To smo već i pokazali", kazao je Jovanović.

Mladi centar Zvezde zahvalio se navijačima na podršci na poslednjih nekoliko utakmica i pozvao ih na sutrašnju duel protiv Himkija.

Košarkaš crveno-belih Matijas Lesor rekao je da u sutrašnjoj utakmici očekuje pobedu.

"Očekujem pre svega pobedu, ali i da odigramo dobru odbranu. Pokazali smo juče protiv Cedevite da možemo, radili smo to i pre, a siguran sam i da možemo da postavimo čvrstu i dobru odbranu sutra", rekao je Lesor.

On je ocenio da je Zvezda u prvoj utakmici kada je poražena od Himkija bila konkurentna.

"U prvoj utakmici smo bili konkurentni s njima, takmičili smo se, a posebno u prvom poluvremenu. Znamo kakav su tim, ali spremni smo da odigramo na visokom nivou. Nisam umoran, najmladji sam u ekipi i spreman sam da sutra dam maksimum", zaključio je Lesor.

Utakmica između Zvezde i Himkija igraće se u utorak od 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke