Zvezda će biti ''sve bolja i bolja''?

Autor: Beta Beta
sreda 07.10.2020.
17:08
Izvor: Beta

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je danas da je prva utakmica protiv Fenerbahčea bila za nauk i da će njegova ekipa pokušati da nametne svoj ritam u narednom kolu Evrolige protiv Baskonije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Zvezda će u petak igrati protiv Baskonije u drugom kolu Evrolige.

"Ekipa Baskonije je krenula jako dobro, dobili su u prvoj utakmici Evrolige, aktuelni su šampioni Španije, i to takmičenje su dobro počeli, dakle čeka nas izuzetno teška i fizički zahtevna utakmica, s obzirom na to da igraju agresivnu, brzu i preciznu košarku.

Mi ćemo pokušati, nažalost bez naših navijača koji bi nam mnogo značili u ovakvom meču, da nametnemo našu igru, da pokušamo da uspostavimo naš ritam i iz kontranapada tražimo lakše poene", rekao je Lazić u najavi utakmice.

Crveno-beli su sezonu u Evroligi počeli porazom od Fenerbahčea.

"Bila nam je to prva zvanična utakmica posle zaista duge pauze, dosta igrača je prvi put igralo Evroligu, sto se primetilo u nekim delovima meča, gde smo ishitrenim potezima završavali neke napade i tražili neka rešenja. Taj meč može da nam posluži za nauk.

Verujem da ćemo sve te greške u sledećoj utakmici sa Baskonijom ispraviti. Neke greške će se  ponavljati, što je i normalno, ali radićemo na tome da smanjujemo broj tih grešaka, da budemo bolji i podižemo formu i igru kako vreme odmiče", kazao je Lazić.

On je istakao da ekipi mnogo znači pobeda nad Cibonom na početku ABA lige.

Kada je reč o samom timu, Lazić je naveo da se ekipa uklapa i da će biti sve bolja i bolja.
-
Baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke