Zvezda deklasirala Galatu, ali Tomić opet video slabosti u igri!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.12.2018.
21:23
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener Crvene zvezde ponovo nije potpun o zadovoljan igrom svog tima.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde je na sjajan način završila prvu fazu takmičenja u Evrokupu, savladala je Galatasaraj u Istanbulu sa 100:83 i kao trećeplasirana otišla u Top 16 fazu  takmičenja.

I pored ubedljivog trijumfa, trener Milan Tomić imao je određenih zamerki na igru svog tima.

''Odigrali smo po mom mišljenju bolje u drugom poluvremenu, nego u prvom delu. Nisam zadovoljan kako smo generalno odigrali meč jer smo dozvolili 83 poena, a to je mnogo.

U redu, naš napad je bio dobar, ali odbrana je bila loša. Ukoliko želimo da budemo dobri u TOP 16 fazi, moramo da igramo bolje u odbrani.

Naši nastupi tokom dosadašnje dela sezone su dobri, ali izgubili smo do Breše, Andoe i Monaka. I takve stvari se događaju, ako pogledate u svim grupama i sve timove, dešavaju se i takve stvari i porazi. Posebno kada smo mi u pitanju jer gradimo novi tim sa 10 novih igrača, jesmo izgubili neke mečeve, ali ali naš nastup generalno je bio korektan tokom cele prve faze. Ovom prilikom svima koji slave, želim da čestitam i veliku slavu Svetog Nikolu”, izjavio je Tomić, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Za razliku od svog trenera, efikasni Bili Beron nije tražio mane u igri Crvene zvezde.

''Dobra pobeda na gostujućem terenu za nas i dobar završetak prve faze.  U dobrom smo ritmu sa dorbim samopouzdanjem i želimo da zadržimo taj nivo posebno samopouzdanja i da iskoristimo sve što je bilo dobro večeras za naredne utakmice i narednu fazu, jer nas tamo očekuju neke vrlo teške utakmice.

Imam sjajne saigrače koji su me pronalazili kada sam bio sam i kada je bilo potrebno. Zabavno je biti deo ove ekipe, posebno kada igramo timski, kao jedan, kada igramo dobru odbranu i dobru košarku”, istakao je Beron.

Zvezdina ekspedicija vraća se u Beograd u četvrtak, a već u petak sledi put autobusom u Zagreb na meč 12. kola ABA lige sa Cibonom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 19.12.2018
22:48

Bravo Zvezdo, bravo Institucijo, bravo ponosu Srbije i srpske dijaspore.