Zvezda gleda ka Francuskoj, kakve su joj opcije?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.01.2019.
21:33
Izvor: Sportske.net

Šanse da Crvena zvezda mt:s zaigra u četvrtfinalu Evrokupa umanjene su nakon trećeg uzastopnog poraza, ali daleko od toga da je srpski šampion bez šansi.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s vezali su treći uzastopni poraz u Grupi G Top 16 faze Evrokupa i značajno umanjili svoje šanse da se nađu u narednoj rundi takmičenja.

Valensija je neuhvatljiva za crveno-bele, španski tim dva kola pre kraja ima tri pobede više od Zvezde i bolji međusobni skor, tako da je već osigurao mesto u četvrtfinalu.

Veliki značaj za dalju sudbinu crveno-belih ima večerašnji meč koji Limož i Unikaha igraju u Francuskoj. Pobeda bivšeg šampiona Evrope ostavila bi Zvezdu u trci sa solidnim šansama, dok bi trijumf Unikahe saterao srpski klub u ćošak.

Ukoliko Unikaha večeras savlada Limož imaće dva pobede više od Zvezde pa bi crveno-beli morali da se uzdaju u pomoć Valensije kako bi posle eventualnog trijumfa nad Limožom u 5. kolu u poslednjoj utakmici Top 16 faze "jurili" pobedu sa više od 5 poena razlike nad Unikahom koja bi im donela plasman u četvrtfinale.

Pobeda Limoža nad Unikahom ostavlja crveno-belima još neke mogućnosti. Pre svega, Zvezda ne bi bila eliminisana ukoliko Unikaha savlada Valensiju, a postojala bi mogućnost da bilo kakva pobeda nad ekipom iz Malage u poslednjem kolu donese plasman u četvrtfinale.

Sve Zvezdine opcije obradićemo nakon završetka poslednje utakmice 4. kola Top 16 faze Evrokupa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 23.01.2019
23:36

Hahahaha….Filip mora da igra

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 24.01.2019
18:48

Ne može da se igra (bez Fiće) hehehe

avatar
petar000
Wednesday, 23.01.2019
23:05

Iskreno, Zvezda ima realne sanse da prodje ako Valensija odigra posteno protiv Unikahe. A ako ih Limoz dobije, onda je sve u Zvezdinim rukama. Ne znam zasto se pravi tragedija od ovog poraza veceras kad to uopste nije.

avatar
paok
Thursday, 24.01.2019
07:03

Pa i nisu bas realne sanse sa ovim skorom. Tesko da cete proci dalje zbog ovoga poraza veceras.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 25.01.2019
14:37

Covek je Partizanovac samo sto ne znam zasto bere brigu zbog njih...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 24.01.2019
18:49

Ma kakva tragedija pa sve je to normalno.