Zvezda miljenik sreće? Mega je (opet) nije imala...

Autor: Beta Beta
nedelja 22.02.2015.
21:58
Izvor: Beta

Kao i u prošlosezonskom finalu Kupa Koraća u Beogradu, koje je Zvezda protiv Mege dobila sa 81-80, ekipa Dejana Milojevića ni večeras u Nišu nije uspela da u finišu kruniše odličnu igru u najvećem delu meča.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je njegovim košarkašima nedostajalo sreće u današnjem porazu od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća.

"Veći deo smo kontrolisali igru, igrali onako kako smo mi hteli, međutim, u sportu je potrebno i sreće, a mi je danas nismo imali. Ta trojka je izašla, Zvezda je pobedila... Ali, to je sport, idemo dalje", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Mega je u finalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu izgubila od Crvene zvezde sa 80:74 i tako drugu godinu uzastopno ostala bez trofeja posle poraza od istog protivnika.

"Verovao sam pre utakmice da nismo bez šanse i to se pokazalo. Znam da moja mlada ekipa ima hrabrosti da igra velike mečeve, a ovo danas jeste bio veliki meč", kazao je Milojević.

Najbolji igrač Mege Nenad Miljenović
rekao je da je njegov tim odigrao veoma dobro i čestitao je Zvezdi na pobedi.

"Imali smo u poslednjem minutu šansu da pobedimo, što se mnogi nisu nadali pre utakmice, ali mi smo verovali... Odigrali smo svih 40 minuta onako kako smo hteli, ali nam je izašla ta trojka za vodjstvo i Zvezda je slavila", rekao je Miljenović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 23.02.2015
00:18

Zvezda je najjači klub trenutno u našoj ligi. Živi bili pa videli, nije lako dobiti sve protivnike ni kada si najjači, vidimo se u plej ofu.