Zvezda na Vršac bez ČETVORICE - Radonjić strahuje da se i on ne povredi!

Autor: Beta Beta
utorak 02.05.2017.
21:32
Izvor: Beta

Strateg Crvene zvezde mt:s progovorio je posle trijumfa nad Mega Leksom o novim problemima sa kojima se ekipa suočava, pa je na ironičan način konstatovao da još ostaje da se on povredi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da ga raduje što je njegova ekipa pobedila Mega Leks u četvrtom kolu Mozzart Superlige Srbije, iako je imala problema s povređenim igračima i nije prikazala kvalitetnu igru.

"Ušli smo u meč u okolnostima koja su najavljivala određena opterećenja usled izostanaka. Pokušavali smo da nađemo rešenja na tim pozicijama koja su od vitalnog značaja za svaki tim, a na sve to bila je loša i koncentracija, ali i energija. No, treba pobediti i u takvim situacijama, a mi smo u tome uspeli i to me raduje", rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Košarkaški Crvene zvezde mt:s pobedili su danas u Beogradu Mega Leks sa 89:85 (18:19, 18:19, 22:18, 31:29) u četvrtom kolu Mozzart Superlige i tako zadržali maksimalan učinak u prvenstvu Srbije.

"Megi bih čestitao na odličnoj partiji, a mi nakon ovoga ulazimo u još veće probleme zbog izostanaka igrača... (Nejt) Volters ima porodične probleme, putuje sutra, majka mu je bolesna, a i dobio je dete. (Branko) Lazić će biti odsutan desetak dana, a (Čarls) Dženkins će možda početi da trenira u nedelju. (Stefan) Jović nijedan košarkaški trening nije uradio i sada još ja da se povredim i to je to", rekao je Radonjić.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da ga izuzetno raduje što je njegova ekipa protiv Zvezde igrala na jednu loptu, kao i da se nada da će nastaviti s dobrim igrama i da će izboriti plasman u Jadransku ligu.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Oni su najkvalitetnija ekipa u našoj zemlji. Bili su favoriti u ovoj utakmici, ali sport je lep jer favorit ne pobeđuje uvek. Uspeli smo da začinimo ovaj meč, ali nismo uspeli da pobedimo", rekao je Milojević.

"Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da ćemo pobediti Dinamik i Spartak, kao i da ćemo se plasirati u Jadransku ligu, što nam je cilj", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke