Zvezda nudi 3.000.000, ali Kampaco se vraća u Real?!

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 11.05.2023.
13:38
Izvor: Sportske.net

Prenosi Mundo Deportivo.

ABA league/Dragana Stjepanović
ABA league/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Real Madrid je sinoć naneo veliku bol navijačima Partizana i preko crno-belih se plasirao na fajnal-for Evrolige, a kako prenosi list Mundo Deportivo, na leto će zadati i udarac navijačima Crvene zvezde, pošto će se Argentinac prema njihovim informacijama vratiti u Madrid.

Ovaj list prenosi da se Kampaco ipak sastao sa predstavnicima Reala tokom Zvezdinog boravka u Barseloni u martu, gde je igrala meč Evrolige, iako su ovo svi demantovali.

Ističe se da Kampaco želi da se vrati u Real i tamo igra za mnogo manji novac od onog koji može da dobije u drugim klubovima. 

Navodno mu Zvezda nudi tri miliona evra neto po sezoni da ostane, a istu cifru su spremni da mu plate Efes i Monako. Panatinaikos je spreman da ide i preko ove cifre.

Ipak, on bi u Madrid gde bi mogao da dobije tri miliona bruto, što bi mu sa španskim porezima donelo oko milion evra neto po sezoni. Real bi u tom slučaju oprostio Kampacu dug od 2,6 miliona evra.

Ovo su još uvek spekulacije, mada je Mundo Deportivo prilično ozbiljan list. Ostaje nam da sačekamo da li će biti reakcija, pre svega iz Crvene zvezde, koja sjajnog Argentinca svakako želi u svojim redovima i sledeće sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke