Zvezda oslabljena, ali i silno motivisana da savlada Olimpijakos!

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.01.2018.
15:02
Izvor: Beta

Bez obzira na ovaj hendikep, u Zvezdi očekuju revanš Olimpijakosu za poraz u Atini.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da očekuje dobru igru svog tima protiv Olimpijakosa u Evroligi i pored toga što u sastavu neće biti Džejmsa Feldina.

Košarkaši Crvene zvezde
sutra dočekuju Olimpijakos u utakmici 20. kola Evrolige.

"Olimpijakos nam dolazi posle nekoliko promenljivih igara i forme, u kojoj su na impresivan način pobedili Makabi, ali i zabeležili dva poraza na gostovanjima. Očigledno da ovakav ritam ostavlja traga i na nešto iskusnije ekipe, kao što je Olimpijakos", rekao je Alimpijević.

Crveno-beli su nedavno okončali veoma naporan ciklus utakmica koji ih je pratio tokom čitavog januara. Četiri dana između dve utakmice, što je mnogo imajući u vidu dosadašnji ritam, iskoristili su za oporavak od brojnih putovanja i napornih mečeva, ali i za jake treninge.

On je kazao da posle ubedljivog poraza od Olimpijakosa u Pireju jesenas sada želi da pokaže napredak, kao i da napravi "dobru uvertiru" pred naredne utakmice, preneo je sajt Zvezde.

Jedan od najiskusnijih košarkaša Crvene zvezde Milko Bjelica očekuje da njegovi saigrači i on odigraju čvrsto, angažovano i da se protiv vrlo kvalitetnog rivala prikažu u pravom svetlu.

"Svi igrači su motivisani, pamtimo poraz u Pireju, jedan od najubedljivijih ove sezone i to će nam biti dodatna motivacija uz pune tribine da odigramo dobru utakmicu", rekao je Bjelica.

Meč 20. kola Evrolige izmedju Crvena zvezde i Olimpijakosa igraće se sutra od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke