Zvezda oslabljena otputovala u Atinu, ali ne odustaje od Top 8!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.03.2018.
15:35
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Ipak, očekivalo se da Dušan Alimpijević neće moći da računa na ovu dvojicu igrača.

aba-liga.com/MZT Skopje Aerodrom/Dragan Mitreski-Dadi
aba-liga.com/MZT Skopje Aerodrom/Dragan Mitreski-Dadi

Povezane vesti

Petnaestak sati posle ubedljivog trijumfa nad Mornarom na startu polufinalne plej-of serije, košarkaši Crvene zvezde mts otputovali su u Atinu, gde ih već sutra očekuje evroligaški duel sa Panatinaikosom.

Zvezdina ekspedicija je put Grčke krenula oko 13 časova, a pred polazak iz Beograda trener Dušan Alimpijević je novinarima potvrdio da neće moći da računa na povređene Nemanju Dangubića i Pera Antića.

''Posle dobre nedelje i dobrih utakmica protiv Valensije i Mornara, idemo rasterećeni u Atinu sa željom da odigramo dobru utakmicu. Panatinaikos igra dobro, ovaj meč im dolazi nakon važne pobede u Malagi, imaju 'jak' domaći teren, uz sve to, bore se za što bolju poziciju pred nastavak takmičenja i TOP 8 faze Evrolige.

Sa druge strane, mi u ovom trenutku moramo uporedo da vodimo računa o mnogo važnih stvari, što nikako ne znači da putujemo na ovu utakmicu bez ambicije da je odigramo dobro i sa željom da napravimo dobar rezultat.

Već sam ranije napomenuo da uz Nemanju Dangubića, nećemo za ovu utakmicu moći da računamo i na Peru Antića",
izjavio je Alimpijević.

Utakmica je na programu u utorak od 20:15h, a jedan od najiskusnijih igrača crveno-belih Milko Bjelica veruje da šanse za plasman u Top 8 Evrolige nisu izgubljene.

''Mi još uvek imamo teoretske šanse za plasman među 8 ekipa, i dok ona postoji, borićemo se.  Nemamo puno vremena za pripremu ove utakmice i odmor, nakon starta plej ofa ABA lige i vrlo važne utakmice sa Mornarom.

Međutim, moramo da odigramo hrabro, skoncentrisano i da pokušamo da dođemo do dobrog rezultata, iako idemo oslabljeni u Atinu na ovaj meč. U seriji smo teških utakmica, odmah nakon Panatinaikosa, ide nam meč sa Fenerbahčeom, pa putujemo u Bar"
izjavio je Milko Bjelica.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke