Zvezda pred Real - Neka bude kao prošle sezone!

Autor: Beta Beta
sreda 21.12.2016.
22:06
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je Real Madrid favorit u predstojećem meču Evrolige i dodao da će njegova ekipa pokušati da napravi još jedno iznenađenje.

Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde sutra dočekuju Real u utakmici 14. kola Evrolige.

"Čeka nas veliki meč i jedan od najkvalitetnijih timova u Evroligi ove sezone. Real je napravio nekoliko promena koje su ih načinile jačim. Sve što su do sada učinili govori da su kandidat da dodju do samog kraja. Govorimo o značaju 12 igrača u rotaciji, oni ih imaju i više. To dovoljno govori da nas čeka meč protiv jednog od najboljih timova u Evroligi", rekao je Radonjić za sajt kluba.

"Real jeste veliki favorit, ne samo protiv nas već i protiv većine timova u Evroligi, a mi možemo da se nadamo i niko to ne može da nam uzme. Želimo da probamo da napravimo još jedno iznenađenje. To neće biti ni malo lako", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde je naveo da ne sumnja da će njegova ekipa imati veliku podršku s tribina.

"Da li ćemo uspeti da napravimo još jedno iznenađenje - videćemo. Imamo plan u odnosu na ovaj sistem takmičenja. Spremamo se najbolje moguće. Rekao sam u nekoliko navrata da će sistem takmičenja doneti razne oscilacije na rezultat i na kvalitet igre. To se najbolje vidi po rezultatima i imamo iznenađenja, razočarenja, ubedljive pobede i poraze, neizvesne završnice... Ali, ovo nije kraj, nismo ni na sredini", rekao je Radonjić.

I kapiten Zvezde Luka Mitrović naveo je da je Real favorit.

''Oni su ekipa koja prošle sezone nije ispunila očekivanja koja su stavili pred sebe. Ove godine imaju još jači tim, žele da ostvare ambiciju koju imaju, a to je sigurno fajnal-for Evrolige. Favoriti su, ali igramo na domaćem terenu i ne bi bio prvi put da favorizovan tim padne na našem terenu", rekao je Mitrović.

"Imali smo let u pola pet sa Atine i došli sa aerodroma na trening. Sutra ćemo uraditi kratak trening ponovo, ali je i Real u sličnoj situaciji. Nema alibija. Prošle godine je meč sa Realom dao inekciju samopouzdanja koja nas je držala tokom cele sezone. To je bio meč za pamćenje i slagaću ako kažem da ne priželjkujemo isti ishod. Ipak, oni su veliki favorit, ali učinićemo sve da napravimo iznenađenje", dodao je on. 

Crveno beli imaju skor od pet pobeda i osam poraza, dok je Real trenutno drugi na tabeli sa devet trijumfa i četiri poraza.

Utakmica između Zvezde i Reala igra se sutra od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Wednesday, 21.12.2016
23:27

Ne, ne, košarkaši crvene zvezde mts, tj. preimenovanog FMP-a.

avatar
Treš retardizam
Wednesday, 21.12.2016
23:54

Ma objasni ti ovima iz Evrolige .. 😂😂😂

avatar
Black&White
Wednesday, 21.12.2016
23:20

Sutra samo Realno nema sta :D