Zvezda - Radonjić ne razmišlja o Kupu, sad ima većih briga

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.02.2021.
20:01
Izvor: Sportske.net

Prva reakcija trenera Crvene zvezde posle današnjeg žreba.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa u ovom trenutku nema prostora da razmišlja o Kupu Radivoju Koraća.

"U ovom trenutku nemamo previše prostora da razmišljamo o Kupu. Jedino što mogu da kažem u ovom trenutku je da pratimo našu problematiku i iz dana u dan analiziramo ne baš dobru situaciju i stanje u našoj ekipi", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde sastaće se u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća sa kragujevačkim Radničkim, odlučeno je danas žrebom. Prvu utakmicu na turniru, koji će se održati u Novom Sadu, crveno-beli bi trebalo da igraju u 11. februara od 21.00.

Zvezda će, ako savlada Radnički, u polufinalu igrati sa pobednikom meča Partizan - Borac.

"Kup Radivoja Koraća je za desetak dana i  trenutno sam maksimalno okrenut na ne baš dobru situaciju koja je u našim redovima", istakao je Radonjić.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća biće održan od 11. do 14. februara bez prisustva publike. Četvrtfinala se igra 11. februara, potom će ekipe imati slobodan dan, da bi 13. februara bilo odigrano polufinale, a dan kasnije finale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke