Zvezda sigurna pred plej-of, ovo su parovi polufinala

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.06.2017.
22:03
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je uspela da u poslednjem meču savlada Dinamik sa 85:69.

Epa/Daniel Karmann
Epa/Daniel Karmann

Povezane vesti

Ekipa Dejana Radonjića je uspela da slavi i po 13. put ove szone u Mocart Super ligi Srbije pošto je savladala Dinamik na gostujućem terenu rezultatom 69:85.

Crvena zvezda je prva pred plej-of, a u polufinalnom meču igraće protiv Mega Leksa koji je danas savladao Partizan u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Od samog starta je Crvena zvezda MTS je imala prednost, kada je u 6. minutu Stefan Jović pogodio trojku bilo je 7:14, ali su izabranici Miroslava Nikolića uspeli da se vrate u meč zahvaljujući Marku Čakareviću.

Dinamik je prešao u prednost sredinom druge deonice kada je Kimani Frend pogodio, bila je rezultatska klackalica sve do samog kraja poluvremena, kada je Zvezda stigla do 7 poena prednosti nakon trojke Branka Lazića.

Ubrzo je prednost Zvezde bila i dvocifrena, slomili su protivnika u trećoj četvrtini, a bilo je i +15 u jednom trenutku nakon pogotka Kuzmića.

Tačka je stavljena početkom poslednje deonice, kada je Zvezda napravila i seriju od 13:0.

U Dinamiku Čakarević je imao 17 poena, Gavrilović 15, Radulović 13. Na drugoj strani Lazić 16, Kuzmić 12, a Dženkins 10.

Dakle, u polufinalu će se sastati Crvena zvezda MTS i Mega Leks, odnosno Partizan i FMP koji je danas stigao do trećeg mesta zahvaljujući pobedi protiv Borca u Čačku.

Panteri su do pobede u Čačku došli rezultatom 73:71.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke