Zvezda stigla u Bolonju, Ivanović poziva na strpljenje: "Sada su tu Teodosić i Šengelija..."

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 30.01.2023.
15:30
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su danas u Bolonju gde ih u utorak očekuje prvi od dve utakmice duplog kola Evrolige protiv Virtusa.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da od svojih igrača u predstojećem meču Evrolige protiv Virtusa očekuje da budu strpljiviji, ali i da igraju sa mnogo više energije.

"Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo odigrali u Beogradu, jer tada za Virtus nisu igrača dvojica vrlo važnih igrača Teodosić i Šengelija. Ponavljam, očekujem od igrača da pokažu veće strpljenje koje nam je nedostajalo na prethodnim utakmicama koje smo igrali", rekao je Ivanović, prenosi klub.

"Taj napredak u tom segmentu se video već u nedelju, ali moramo bolje i sa mnogo energije da igramo u toj utakmici", dodao je trener "crveno-belih".

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su danas u Bolonju gde ih u utorak očekuje prvi od dve utakmice duplog kola Evrolige protiv Virtusa.

"Crveno-beli" su trenutno 12. na tabeli Evrolige sa deset pobeda i 11 poraza, dok je tim iz Bolonje 14. sa skorom 9/12.

"Imali smo neke tesne poraze u prethodnom periodu, ali nadam se da možemo da ponovimo igru koju smo prikazali protiv Virtusa u Pioniru. Idemo utakmicu po utakmicu. Ekipa smo koja ima poene u rukama, neke stvari o kojima moramo da povedemo računa u poslednje vreme je odbrana, neki detalji...", rekao je košarkaš Zvezde Nikola Ivanović.

Meč 22. kola Evrolige između Virtusa i Crvene zvezde na programu je sutra od 21.00.

Nakon te utakmice, crveno-bele u četvrtak očekuje i duel protiv Milana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke