Zvezda vodi uprkos slaboj igri, navijači jedva čekaju kraj! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.06.2018.
19:54
Izvor: Sportske.net

Slabo prvo poluvreme Crvene zvezde mt:s u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa, ali ipak minimalno vođstvo. Navijači ne bi podneli još jednu utakmicu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s odigrali su prilično slabo prvo poluvreme treće utakmice finalne serije plej-ofa sa FMP Železnikom.

Uprkos dosta slaboj igri, posebno u defanzivnim zadacima (primljeno 47 poena), crveno-beli imaju prednost posle 20 minuta igre.

Crvena zvezda mt:s vodi sa 56:47 i to zahvaljujući seriji koju su domaći napravili u poslednja dva minuta drugog kvartala. FMP je u samoj završnici vodio 46:41 ali je onda krenula strašna serija domaćih zahvaljujući kojoj je popravljen opšti utisak o igri u prvom delu meča.

FMP je u prvom poluvremenu predvodio sjajni Boriša Simanić koji je ubacio 12 poena (4/4 za tri) i ostvario četiri skoka. Simanić je podršku imao u Radovanu Đokoviću koji je takođe dvocifren nakon 20 minuta igre (12 pts, 5 as).

Kod domaćina najveći doprinos daje Filip Čović (13 pts, 6 as), a prate ga Alen Omić (10 pts, 4 sk, 3 as) i Džejms Feldin (12 pts).

Crvena zvezda mt:s vodi u seriji sa 2:0 i ukoliko večeras savlada "Pantere" odbraniće šampionsku titulu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke