Zvezdaši presrećni i imaju pitanje za "negativce"! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 23.01.2020.
22:58
Izvor: Sportske.net

Ekipa Crvene zvezde je danas odigrala odlično u Barseloni, ali je pobeda izostala.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda mts je poražena u Barseloni rezultatom 86:82, igrala je sjajno, nije imala ni sreće na kraju utakmice kada je ekipa Svetislava Pešića pokazala sjajan šut i kada su košarkaši poput Oriole i Abrimesa pogađali za tri poena kao od šale.

Sa druge strane, neke lopte su izlazile iz obruča kada je to bilo najmanje potrebno Zvezdi, pa da je ekipa Dragana Šakote slavila večeras, ne bi bilo nezasluženo.

Navijači su bili presrećni.

Oni ističu veliku volju i želju ekipe, ali se pitaju šta bi bilo da nije negativne atmosfere u "Štark areni" koja je bila prisutna u poslednje dve utakmice protiv Žalgirisa i Albe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Friday, 24.01.2020
03:26

Ma nama u Areni nije samo negativna atmosfera, nego i sve vise pozorisna. A hala Aleksandar Nikolic budi taj neki duh i strast u navijacima zato sto ima istoriju, tu neku atmosferu koja te tera da navijas, da zelis grlo da pocepas i to se vidi i oseti kad se uporede ove dve hale u poslednje 2 sezone. Jedonstavno, mora se igrati u popularnom Pioniru jer dzaba ti veci kapacitet Arene kad ti dodje malo vise ljudi nego sto u Pionir moze da stane, a troskovi su veci. Ovako se makar uziva, igraci ginu i atmosfera je 10 puta bolja.