Zvezdin cilj - Najbolji kada je najvažnije!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.02.2015.
16:58
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u četvrtak će imati novo veliko iskušenje u Evroligi, gostovanje Realu u Madridu, a Jaka Blažič uverava da će i taj duel biti prilika da crveno-beli dodatno napreduju pred ulazak u najvažniji deo sezone.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Duel Reala i Zvezde u Madridu biće duel osvajača nacionalnih Kupova, pa će i jedni i drugi u taj evroligaški susret ući u odličnom raspoloženju.

Naravno, Real je veliki favorit, svesni su toga i u Zvezdi, ali i uvereni da će pružiti snažan otpor favoritu, a ponešto i naučiti pred najvažnije bitke u tekućoj sezoni.

''Real je u sjajnoj formi, u E grupi Top 16 faze su na prvom mestu sa samo jednim porazom u prvih sedam kola, a nedavno su osvojili Kup Kralja pošto su u finalu savladali Barselonu. Pred nama je mnogo težak zadatak, ali pokušaćemo da odigramo što bolji meč.

Duel sa tako jakim i iskusnim timom je svakako prilika da i mi napredujemo. Siguran sam da ćemo kroz jake utakmice u nastavku Top 16 faze još više podići nivo naše igre za ono najvažnije što nam predstoji a to je svakako plej-of ABA lige '', izjavio je Jaka Blažič.

Osvojeni Kup je adekvatno proslavljen, ali to je već prošlost, ključni deo sezone tek sledi.

''Uspeli smo da ostavrimo sve zacrtane ciljeve do sada, plasirali smo se u Top 16 fazu Evrolige, izborili smo prvo mesto pred plej of ABA lige i osvojili smo Kup i sada samo treba da nastavimo u tom ritmu'', zaključio je Blažič.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moralni Gmizavci
Wednesday, 25.02.2015
18:02

Kao i svih 15 godina oni su najaciiii kad je najpotrebnije

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 25.02.2015
19:52

Vozi, Misko! Hahaha

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Thursday, 26.02.2015
00:10

Ja mislim da se jasno kaze da je cilj biti najjaci kada je najpotrebnije... Sta je tu sporno?